MLADOST-LUDOST

Za čim žali jedna od najljepših žena na svijetu

25.06.2014 u 20:09

Bionic
Reading

Snimila je bezbrojne naslovnice, bila jedna od najbolje plaćenih manekenki svijeta, ima uspješnu liniju kozmetičkih proizvoda za njegu kože, supruga i dvoje djece, no zbog nekih pogrešaka ipak žali

U svojoj je karijeri radila nekoliko snimanja na kojima je potpuno gola, no neka su, kad gleda s ove udaljenosti, ipak bila protivna njoj i neopravdana.

'Jedina stvar za kojom žalim je što nisam slušala svoj unutarnji glas ili kako ga god želite nazvati, već sam dopustila da me drugi ljudi nagovore', rekla je Cindy za Huffington Post.


'Radila sam mnogo golih fotografija i za nekima ne žalim, ali za neka snimanja sam imala osjećaj da ne trebam raditi, nisu mi se sviđale okolnosti, ali sam ih ipak odradila. Jedino mi sami znamo što je dobro za nas', nastavila je Cindy. Lijepa 48-godišnja manekenka tijekom karijere slikala se gola za Playboy, a prošle godine za W magazine.

Cindy je otkrila i kako se borila s nekim kompleksima, koje je imala zbog madeža koji je kasnije postao zaštitni znak.

'Zadirkivala su me djeca iz škole i definitivno sam ga htjela ukloniti, no mama mi je uvijek govorila da znam kako moj madež izgleda, ali da ne znam kako će izgledati ožiljak', objasnila je manekenka.

U manekenske vode polako se upušta i njezina kćerkica Kaia, a Cindy kaže da iako je još jako mlada za karijeru, interes postoji te da će ona biti uz nju i pomagati joj savjetima. Ima li boljeg instruktora od jedne od najbolje plaćenih manekenki svijeta?