I VELIKO JE LIJEPO

XXL Beth Ditto prošetala pistom u Gaultierovoj minici

04.10.2010 u 13:39

Bionic
Reading

Iako je njezina figura daleko od mršavica kakve viđamo u svijetu mode, Beth Ditto dokazala se kao vrhunski model prošetavši pistom na Pariškom tjednu mode

Zahvaljujući Jean Paulu Gaultieru, Beth Ditto pokazala je kako vrhunski modeli ne moraju nužno biti koščate mršavice, već da i 'XXL žene' mogu biti itekako poželjni modeli. S osmijehom na licu i bez imalo treme, Ditto se hrabro prošetala modnom pistom odradivši svoj prvi posao modela. Ditto je na reviji u sklopu Pariškog tjedna mode nosila kreacije iz kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2011. slavnog Gaultiera koji je najavljujući reviju rekao da želi pokazati kontrast između XXS i XXL modela. To je i uspio, zahvaljujući Ditto, koja je, doduše, bila jedini krupni model.

Beth, koja je inače pjevačica, reviju je otvorila a cappella pjesmom, a zatvorila šetnjom po pisti u cvjetnoj, uskoj i kratkoj kreaciji. Dosad je već više puta pokazala da je moda jako zanima, pa se često pojavljivala u prvim redovima modnih revija, a okušala se je i u dizajniranju odjeće.