nagradnjače

WOW proljetno darivanje: Osvojite vrijedne pakete za njegu kose i lica

24.04.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Online beauty trgovina Wow Junkie, koja je zahvaljujući glasovima struke i čak 95% korisnika na najvećem regionalnom ecommerce natjecanju proglašena najboljom u kategoriji Beauty&Health, čitatelje Tportala nagrađuje WOW organskim John Masters paketima, jednim za njegu kose, a drugim za njegu lica

Za zdravu i sjajnu kosa koja diše

Dolaskom prvih zraka sunca, kosa biva svakodnevno izložena raznim nepovoljnim vanjskim utjecajima koji mogu imati trajne štetne posljedice, stoga ne čudi kako njega kose u ovom razdoblju predstavlja više nužnost nego potrebu. Pravilnu njegu omogućuju ponajprije tretmani i proizvodi prirodnih sastojaka koji su garancija da će vašoj kosi biti poklonjeni bogati vitaminski obroci. Brojni takvi prirodni ekstrakti nalaze se upravo u prvom WOW paketu koji je namijenjen svim ljubiteljicama zdrave i njegovane kose. WOW paket za njegu kose čine JMO maska za normalnu kosu od ruže i marelice, JMO ionska četka za kosu te sprej za kosu od morske soli i lavande Sea Mist.

S JMO maskom za normalnu kosu od ruže i marelice savršeni izgled kose možete postići bez da napuštate udobnost svoga doma, a nježni mirisi ruže i marelice potrajat će danima nakon pranja kose. Bez obzira imate li osjetljivo vlasište, suhu, tanku ili oštećenu kosu ova maska će, za samo pet minuta, povratiti vašoj kosi sjaj i zdrav izgled od korijena do vrhova. JMO ionska četka za kosu s otvorima nježna je za kosu i vlasište,a uvelike olakšava feniranje i stiliziranje kose. Koristeći ovu četku prilikom feniranja vaša će se kosa brže sušiti, bit će sjajnija i zaglađenija te ćete trajno riješiti problem naelektrizirane kose. Dašak ljeta i mora koji svakoj kosi daju poseban šarm i zavodljivi volumen postići ćete uz JMO sprej za kosu od morske soli i lavande. Namijenjen je svim tipovima kose, a dovoljno je nježan i za obojenu kosu.

Najbolji prijatelj vaše kože

Svakodnevna njega kože lica i tijela potrebna je svima koji žele sačuvati mladolik i svjež izgled. Koža lica je osjetljiva, pogotovo na nagle promjene temperature koje su česte u proljeće. Upravo zbog toga koži, u ove proljetne dane, trebamo podariti dodatnu njegu kako bi podnijela sve promjene iz okoline.

WOW paket za njegu lica čine serum za lice Eminence Clear Skin Willow Bark Booster-Serum s uljem vrbe i čajevca, JMO gel za tuširanje te mlijeko za tijelo geranij grejp koji će vašu kožu učiniti uvijek svježom i blistavom.

Eminence Clear Skin Willow Bark Booster-Serum povratit će vašoj koži sjaj i elastičnost, ulje čajevca i vrbe blagonaklono će pomoći svim tipovima kože, dok će vas nakon napornog radnog dana najbolje opustiti JMO gel za tuširanje geranij grejp. Geranij u gelu zacjeljuje i štiti kožu, dok ju grejp osvježava i vraća ravnotežu masnoj koži. Prirodni osvježavajući mirisi geranij ruže, grejpa i lavande, hrane kožu i učvršćuju je te djeluju i aromaterapijski, a sve kako biste se savršeno opustili nakon aktivnog radnog dana. Hidratizaciju kože nakon tuširanja zadržat ćete s JMO mlijekom za tuširanje koje pomaže koži da zadrži vlagu tijekom cijeloga dana. Mlijeko za tuširanje obogaćeno je novom i još boljom formulom koja će povratiti vlažnost koži koja je sklona čestom isušivanju.

Premda će ovi WOW proizvodi razveseliti tek dvije sretne čitateljice, srećom, ove, ali još mnoge druge WOW proizvode koje ćete iscijediti do zadnje kapi, možete pronaći na web shopu WOW Junkie. Kako biste se što bolje pripremili za proljetne šetnje i izlaske, na internetskoj stranici čeka vas poseban kod za spring sale od 10%, a svakog kupca s ovim kodom dodatno će razveseliti i extra set uzoraka.

Čitateljima tportala darujemo jedan WOW paket za njegu lica i jedan WOW paket za njegu kose. Dobitnici su Renata Petković (WOW paket za njegu lica) i Saša Mesić (WOW paket za njegu kose).