KATE vs. DIANA

William je s Kate dobio miran obiteljski život

04.12.2012 u 12:01

Bionic
Reading

Princ William dobio je s Kate Middleton ono za čim je najviše žudio: normalan obiteljski život. Sada će svom djetetu imati priliku da mu uz suprugu Kate pruži ono što sam nije poznavao kao dijete: stabilnost

Prema svim standardima ljubavi i braka, oni napreduju malim ali sigurnim koracima. U ljeto 2013. kada će Catherine Middleton postati majka budućeg kralja ili kraljice ona će zabilježiti 12 godinu koju provodi

zajedno s princem Williamom. Kate, djevojka iz Berkshirea, rodit će svoju prvu bebu u 31. godini. To je samo godinu dana kasnije od dobi kad se Williamova majka, Diana, odvojila od princa Charlesa i počela živjeti samostalno.

Diana i Kate, dvije žene udane u kraljevsku obitelj, ne mogu biti više različite, piše Daily Mail analiziraju dvije kraljevske nevjeste.

Lady Diana Spencer zaručila se s 19 godina, udala za princa od Walesa s 20, te postala majka prije svog 21. rođendana.
Kate Middleton je s 19 godina nakon jedne slobodne godine upisala Sveučilište St Andrews, gdje je s 20 godina upoznala Williama.
Kate će roditi svoju prvu bebu u 31. godini, a u toj je dobi Dianin brak već bio ruševina, dok se princeza Di morala učiti nositi s konkurenicijom utjelovljenoj u Camilli Parker Bowles. Diana je bila mlada i naivna i pored iskusne i čvrste Camille nije imala šanse.

Diana se nije znala nositi s svojom slavom, dok Kate, čini se, manje uživa u dodvoravanju javnosti iako su obje očarale svijet.
No, Kate zna da je Dianin najveći uspjeh njezini sinovi William i Harry koje je naučila kako da se nose sa stvarnim životom izvan zidova palače. A to je upravo svijet koji je Kate donijela u Williamov život.

Dvadeset godina kasnije, William i Kate čak su prekinuli neslužbeno pravilo kraljevske obitelji da dijete dobiju već u prvoj godini braka.

I sada je prilično jasno i onom sumnjičavom dijelu britanske javnosti koja je ismijavala Williamov izbor nevjeste iz srednje klase, da je Kate sjajno pripremljena za svoju novu ulogu.

Neugodne je glasove ušutkala najbolje sama kraljica koja je na svaki način pokazala svoju naklonost vojvotkinji od Cambridgea, te princ Philip koji je stalno isticao kako je sretan što njegov unuk William nije izgubio Kate kad ju je 2007. godine ostavio na tri mjeseca.

Doista, Kate je pokazala nevjerojatno strpljenje i sklonost da radi kompromise. U travnju će se tako, u visokoj trudnoći, morati seliti u 21-sobni dom u palači Kensington kojim se dosada služila princeza Margarete.
Neki su sugerirali da bi William možda volio da žive u domu njegove majke, princeze Diane u kojem su odrasli on i Harry, no Kate nikada nije bila oduševljena tom idejom. 'Ona misli da tamo ima previše duhova', kaže prijatelj obitelji. 'I William zna da je u pravu.'

Nije teško zamisliti što je sve Kate sada na umu. Williamova je majka bila jedna od najglamuroznijih i najčešće fotografiranih žena u kraljevskoj obitelji i svijetu, a takva je sada sudbina i njegove supruge.
Od travnja će njihov dom biti u palači gdje je Diana preživjela neke od svojih najsretnijih, ali i najtužnijih trenutaka. Napori Williama i Kate da vode običan život je također sada završen.

Par je proveo gotovo dvije godine bez djece uživajući u relativnom miru i tišini u Angleseyju u Walesu gdje su sami kuhali, prali i kupovali u lokalnom supermarketu
Neće sada biti tako lako u palači Kensington. Stan je tako velik da će morati imati osoblje, sviđalo im se to ili ne, a Kate će morati odustati o svojih malih shopping izleta.