15. GODINA VS. KUPAĆE LINIJE

Vruće Victorijine anđelice slavile u bazenu

26.03.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Jedna od najljepših Victorijinih anđelica, Miranda Kerr, ludirala se s kolegicama na plitkim bazenima u Los Angelesu gdje su slavile 15. godišnjicu kataloške prodaje linije kupaćih kostima Victoria's Secret

Miranda Kerr, Candice Swanepoel i Alessandra Ambrosio razigrano su pozirale u bikijima na foto snimanju u povodu obljetnice kupaće linije Victoria's Secreta.

Miranda je bila zvijezda dana, zanosnog tijela u ružičastom bikiniju, no za medije je izjavila da na tesanju svoje vitke figure itekako naporno radi.

'Prvi korak je zdrava hrana. Kad god mogu, jedem organsku hranu. Uvijek se trudim jesti najzdraviju hranu, jer mi to daje više energije. Volim špinat, avokado, zeleno povrće, brokule', rekla je Kerr, koja je već tri godine u vezi s britanskom glumcem Orlandom Bloomom.

Za E Online dodala je kako ponekad ipak pojede nešto nezdravo. 'Recimo da u 80 posto slučajeva jedem zdravo, a u 20 posto znam 'zgriješiti', jer ne vjerujem u torture uskraćivanja baš svih jela koja se smatraju nezdravim ili debljaju. I da, bez vježbanja nema uspjeha', tvrdi Kerr.