LJETNI LOOK

Vruće hlačice su kao stvorene za Cindy Crawford

31.07.2017 u 20:53

Bionic
Reading

Cindy Crawford koja je krajem 80-ih, s Christy Turlington, Lindom Evangelistom i Naomi Campbell bila dio poznate četvorke supermodela, svojom ljepotom i danas ostavlja bez daha

Slavna manekenka koja je ove godine proslavila 51. rođendan, opušta se na zasluženom odmoru u Kanadi, a njezina najnovija objava na Instagramu sve je oduševila.

Sunday morning boat ride to the market for groceries and daisies! 📷@RandeGerber

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

'Zar ti imas 51. godinu?', 'Predivna si' ili 'Wow', glasili su samo neki od komentara na račun lijepe Cindy koja je postavila fotografiju u savršenoj ljetnoj kombinaciji odlučivši se za bijelu košulju i vruće hlačice.

  • +7
Cindy Crawford pokazala liniju u mikro bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu jednostavnu, ali vrlo efektnu modnu priču savršeno su zaokružile sunčane naočale i japanke.

Inače, Cindy često na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez šminke, a slavna manekenka se i danas može pohvaliti ljepotom. Vjerojatno je tajna i sretnom obiteljskom životu.  

  • +2
Cindy Crawford u Cannesu Izvor: Reuters / Autor: Reuters

'Zbilja sam vrlo sretna. Vježbam, u dobroj sam formi, zdrava sam. Uvijek se nastojim fokusirati na te pozitivne stvari', rekla je slavna ljepotica koja često ističe i koliko joj znači obitelj: suprug Rande Gerber i djeca Kaia i Presley, koji se također probijaju u svijetu mode.