NIVES UMALO ZAPALILA KUHINJU

'Vrisnula sam, mislila sam da mi gori kosa'

Nives Celzijus (3)

Nives Celzijus (3)

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nives Drpić u Celebrity Masterchefu dokazat će svoje umijeće u kuhinji, a prije no što obuče pregaču, otkrila je tko ju je naučio kuhati i kako se snalazi kao kuharica

Nives Drpić u intervjuu za Jutarnji list priznaje da ima tremu kao nikada dosad. Kuha svaki dan, osim kada je na putu. 'U mojoj kući se zahvaljujući suprugu jede isključivo piletina pa je nastojim pripremati na što više različitih načina', kaže Nives.

Otkrila je i od koga je naučila kuhati. 'Najviše sam naučila od mame. Također i od mog najboljeg frenda Vlatka s kojim često kuham i koji me naučio praviti štrukle i štrudle', rekla je simpatična kuharica.


Opisala je i nedavnu nezgodnu u kuhinji: 'Neki dan sam radila umak od zelenog papra. Išla sam ga flambirati, ali nitko u kući nije očekivao toliki plamen. Malo sam vrisnula na prvu jer mi se učinilo da mi gori kosa. Leone, koji je to sve promatrao, uzeo je rajnglu s vodom koju sam taman stavila za kuhanje krumpira i polio mi umak i mene i sve okolo. Srećom pa voda nije bila vruća. Umak sam bacila i krenula ispočetka.'

A što se u njezinoj kući najviše jede? 'Svi vole različito. Dino najviše voli pohani pileći file, a meni je to toliko dosadno pripremati pa uvijek nastojim zamijeniti mrvice različitim sjemenkama. Trenutno najviše voli s listićima badema. Klinci pak to ne vole. Leone najviše voli ribu i štrukle s pršutom, sirom i rikolom, a Taisha je komplicirana, danas voli jedno, sutra drugo', rekla je Nives.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!