Pekač kruha

Vrhunski svježi kruh, keksi i tjestenina

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Panasonic

Unesite osvježenje u vašu kuhinju uz najnoviji Panasonicov pekač kruha uz koji priprema klasičnog, bezglutenskog ili integralnog kruha postaje iznimno jednostavna

Novi pekač kruha SD-ZX2522 korisnicima nudi četiri nove opcije - osim popularnog recepta za bezglutenski kruh, korisnici sada mogu uživati i u bezglutenskim kolačima i tjestenini, kao i u integralnom kruhu.

U programu za integralni kruh, uređaj će izbaciti sjemenke iz spremnika u smjesu u pravom trenutku (ostali modeli zahtijevaju da se one ubace odmah na početku) i tako ćete dobiti savršeno tijesto za pečenje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Panasonic

Panasonicova inovativnija tehnologija osigurava postizanje optimalne temperature i dužine kuhanja - sve to kako bi se mogli napraviti bezglutenski keksi i kruh koji imaju fantastičan okus. Korisnici koji pate od negativnih učinaka glutena više neće morati patiti od bezukusnih industrijskih pripravaka. Novi pekač kruha donosi korisnicima i njihovim obiteljima svježi kruh svakoga dana, a bezglutenski kruh i kruh od običnog brašna podjednako su ukusni.

Pekač SD-ZX2522 odlikuje se i novom tehnologijom miješanja koja omogućuje miješanje "teških" smjesa kako bi se dobila ukusna bezglutenska tjestenina ili pšenična smjesa. Sve ovo Panasonic je razvio pridržavajući se koncepta "Fresh Food" - zdrave i uravnotežene filozofije hrane.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!