SANJA DOLEŽAL:

'Voljeti sebe najteže je na svijetu'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 21.03.2012 12:03
  • Objavljeno 21.03.2012 u 12:03
aSanja Doležal, Tatjana Divjek i Iva Šulentić 00

aSanja Doležal, Tatjana Divjek i Iva Šulentić 00

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Istaknuvši kako su joj dosadašnja djela Louise L. Hay iznimno pomogla u osobnom razvoju, Tatjana Divjak je napomenula kako i nova knjiga 'Moć žene' te popularne autorice nudi konkretne korake za pomoć

'Moć žene' naziv je nove knjige popularne spisateljice Louise L. Hay koja je sinoć predstavljena u Europskom domu u Zagrebu. Brojne okupljene žene i pokoji muškarac imali su prilike doznati o kakvoj je knjizi riječ, ali i o osobnim iskustvima rasta i samorazvoja Tatjane Divjak i Sanje Doležal.

Dražen Breitenfeld

Dražen Breitenfeld

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Istaknuvši kako su joj dosadašnja djela Louise L. Hay iznimno pomogla u osobnom razvoju, Tatjana Divjak je napomenula kako i nova knjiga te popularne autorice nudi konkretne korake za pomoć: 'U knjizi se, među ostalim, nalaze i afirmacije. Katkada znam čuti da su afirmacije bezveze i kada vam to netko kaže, znajte da je riječ o čovjeku koji još nije počeo kopati po sebi. To kopanje po sebi je nužno kako bi se otkrile poruke koje su ostale u nama još od djetinjstva i ograničavaju nas. Sve to treba raščistiti. Ova knjiga daje zadatke koji u tome pomažu. Bez rada na sebi nema napretka!'

S njom se složila i pjevačica Sanja Doležal koja je napomenula kako joj je Louise L. Hay iznimno pomogla tijekom njezina 'kopanja po sebi'. 'Voljeti sebe najteže je na svijetu. A opet, nemoguće je voljeti druge ako ne voliš sebe. Žene su stvorene da budu najmoćnija stvorenja, ali nažalost toga još uvijek nisu svjesne. Upravo zato pozdravljam ovu knjigu koja na to ukazuje i preporučujem je svima', istaknula je Sanja.


Uz brojna pitanja žena iz publike koja su pokazala da itekako postoji interes za teme vezane uz razvoj i rast žena, istaknuto je i kako živimo u vremenu velikih promjena. 'Kada se bojimo gubimo moć. Pomozite promjenama koje se događaju tako da se ne bojite, jer samo hrabra i odrasla osoba može biti moćna žena', naglasila je Tatjana Divjak.

Knjigu 'Moć žene' u Hrvatskoj je izdala Mozaik Knjiga, a riječ je zapravo o vodiču koji konkretnim primjerima može pomoći svakoj ženi da ostvari što kvalitetniji i uspješniji život.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi