POVRATAK OTPISANIH

Voljeli ih ili mrzili, ove majice ponovno se vraćaju u modu i mogli biste ih viđati posvuda

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 13.10.2021 13:40
  • Objavljeno 13.10.2021 u 13:40
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: X / AVALON / FASHIONPPS / ZUMA PRESS / JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prema nadolazećim kolekcijama vodećih imena u svijetu mode, trendovi kakvi su vladali početkom milenija doživjet će svoj vrhunac, a potvrdila je to i proslavljena francuska dizajnerica Marine Serre

U svega nekoliko godina , 29- godišnjoj Francuskinji pošlo je za rukom ostvariti uspjeh na modnoj sceni o kakvom brojni dizajneri mogu samo sanjati, a komadima predstavljenim u svojoj kolekciji za sezonu proljeće/ljeto brojne je vratila u ne tako davnu prošlost.

Majice stvorene od rastezljivog poiliestera s tkaninom naboranom na način da nalikuje sitnim, zgnječenim piramidama još jedan je u nizu trendova s početka milenija koji se u modu vraća poput Feniksa, između ostalog, zahvaljujući francuskoj dizajnerici Marine Serre.

Motiv polumjeseca koji je postao zaštitni znak njezinog brenda i ovoga puta se potrudila istaknuti, a njezine verzije takozvanih popcorn majica daleko su otmjenije od jeftinih verzija kakve su brojni nosili početkom milenija.

Uzimajući u obzir činjenicu da komade ove proslavljene francuske dizajnerice nose jedne od najvećih zvijezdi današnjice poput glazbenih divi Beyonce i Adele, sa sigurnošću se može tvrditi kako ćemo ove majice itekako viđati u mjesecima pred nama.

  • +2

Street style zvijezde u kreacijama s potpisom Marine Serre

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia