CASUAL IZDANJE

Volite nositi crno? Evo kako je Olivia Wilde s dva cool detalja začinila 'all black' stajling

27.03.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Lijepa glumica Olivia Wilde, našim TV gledateljima najpoznatija po ulozi u seriji 'Dr. House' svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družila sa svojom obitelji

Zgodna partnerica slavnog komičara Jasona Sudeikisa s kojim ima kćer i sina, kad je u pitanju moda gotovo nikad ne griješi, a sjajno izgleda i kad nije na crvenom tepihu.

Glumica je u ranijim intervjuima uvijek isticala kako kad ne radi ne nosi make up i uživa nositi udobnu odjeću poput sportskih hoodieca, tajica i tenisica.

  • +2
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna 36-godišnja brineta uputila se s djecom i svojim bratom Charliejem u šetnju, a iako je bila u sportskom izdanju, izgledala je sjajno.

Crnu hoodiecu i tajice začinila je šiltericom i sunčanim naočalima metalnih okvira, a outfit je dodatno zaokružila trendi Nike tenisicama, u crveno-bijeloj varijanti i kožnim ruksakom u boji devine dlake.

Inače, lijepa Olivia prošle je godine debitirala kao redateljica pametne teen komedije 'Booksmart' za koju je dobila pregršt pohvala. U glavnim ulogama briljiraju talentirane mlade glumice Beanie Feldstein i Kaitlyn Dever, a manju ulogu dobio je i Olivijin životni partner, poznati komičar Jason Sudeikis.