ROBBIE WILLIAMS:

Volio bih postati otac

21.10.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Robbie Williams (36), koji ove godine obilježava 20 godina uspješne glazbene karijere, otkrio je da sve više razmišlja o proširenju obitelji

Iako su nedavno kružili tračevi da nekadašnji veliki partijaner i zavodnik vara suprugu Aydu Field (31) s kojom se vjenčao u kolovozu, čini se da je to samo plod medijske mašte. Naime, popularni britanski glazbenik kaže da sve više razmišlja o novom članu obitelji.

'Prije mi se ta ideja o djetetu nije sviđala, no sad sve više razmišljam o tome. Zbilja bih volio jednog dana postati otac. Naravno, Ayda bi to željela čim prije, ali još možemo malo pričekati', kaže Robbie.
 

Ovih dana je u prodaji i novo Robbiejevo izdanje, kojim obilježava 20 godina glazbene karijere. Riječ je o kolekciji najvećih hitova 'In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010', na kojoj će se nalazi čak 39 pjesama. Među njima je svakako najatraktivniji novi singl 'Shame' koji je Robbie potpisao i snimio zajedno s bivšim kolegom iz Take That Garyjem Barlowom i koji je u međuvremenu postao novi hit singl.

'Zbilja je nevjerojatan osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata', rekao je Williams.

Robbie Williams
je dosad prodao više od 57 milijuna albuma i 11 milijuna singlova, rušeći iz izdanja u izdanje rekorde prodaje.