TONY CETINSKI:

'Volio bih biti Sulejman, da imam i Sevku i Rozgu'

16.10.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Kako se nosi sa slavom, zavide li mu kolege, kako danas gleda na svoje prve pjesme poput 'Što te mama pušta samu' i zašto zavidi Sulejmanu, otkrio je Tony Cetinski u intervjuu za tportal. Ni tema razvoda nije ga zaobišla, pa nam je priznao kako ne voli samoću, a i da ponekad pusti suzu. Odgovorio nam je i na pitanja zašto danas brakovi traju sve kraće te vjeruje li još u brak

Tony Cetinski ovu će godinu pamtiti kao prilično burnu. Nakon razvoda od Ivane Nobilo pronašao je novu ljubav u pet godina mlađoj Sandri Mulvaj, a osim na ljubavnom planu i poslovno mu cvjetaju ruže.

Izdao je novi album 'Zbogom odlazim', a čeka ga i velika turneja 'Karlovačko live' u svim velikim hrvatskim gradovima koja počinje 7. prosinca u Splitu, a velika fešta sprema se za Zagreb 14. prosinca.

'Ne potpisujem nijednu svoju pjesmu jer ih se stidim iako ih imam puno u ladici. Nema potrebe. Miro Buljan i ja fenomenalno funkcioniramo. On ih više piše, a ja ih više proživim', rekao nam je Tony Cetinski o novom albumu i priznao kako mu je bilo teže izvoditi one pjesme koje oslikavaju njegovo vrlo emotivno razdoblje u životu.

'Je, bilo mi je teže, posebno kada sam prvi put izveo pjesmu uživo kod Daniele Trboviću emisiji 'Osmi kat'. Tada sam imao otežano disanje', bio je iskren Tony i dodao kako ne zna muškarce koji ne plaču. 'Ne treba se sramiti i priznati da plačeš', rekao je.

Tonyja smo pitali razmišlja li da napiše priručnik na temu 'Kako se sretno razvesti' s obzirom da je više puta naglašavao kako s obje bivše supruge ima savršene odnose te kako je iznimno ponosan na to. Odgovorio nam je i na pitanja zašto danas brakovi traju sve kraće te vjeruje li još u brak.

Tony Cetinski, intervju