NAGRADNJAČA

Vodimo vas na treće predavanje Ljubavologije

11.11.2011 u 13:34

Bionic
Reading

Pozivamo vas na predavanje 'Ljubavologija u praksi', treće iz niza od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom 'Ljubavologija' autora Brune Šimleše. Predavanje će se održati u srijedu, 16. studenoga, u kinu Europa, s početkom u 19 sati, a autor će govoriti o tome koji su faktori uspješne ljubavne veze. Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice

Prva dva predavanja - o tome što znači imati sreće u ljubavi te o najčešćim zabludama u partnerskim odnosima - privukla su, svako pojedinačno, oko 600 posjetitelja! Kako je prvo izdanje 'Ljubavologije', tiskano u 4000 primjeraka, rasprodano nakon samo četiri mjeseca, a knjiga je već osam tjedana prva na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, slobodno možemo govoriti o novome fenomenu.

Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje? Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitatelja i posjetitelja najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu. To je glavni cilj knjige i predavanja - srediti nedoumice u vezi teorije ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.

Dođite u srijedu i sami se uvjerite u fenomen 'Ljubavologije'!

Prodaja ulaznica: Kino Europa (Varšavska 3); Knjižara Ljevak (Trg bana J. Jelačića 17)
Cijena ulaznice: 30 kuna; godišnja ulaznica za svih 10 predavanja je 200 kuna.

Više saznajte na www.ljevak.hr ili na www.brunosimlesa.com

Po dvije ulaznice za predavanje su osvojile:

Kristina Obrtlik
Ana Štajcer
Đula Hušidić