NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Dane ljepote

28.02.2013 u 10:13

Bionic
Reading

Malo nas još vremena dijeli od otvaranja vrata pravog beauty raja na Danima ljepote - međunarodnom sajmu kozmetike, pribora i opreme za salone koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2013. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 5x2 ulaznice za sajam!

Ljubiteljice šminkanja, friziranja, nail dizajna, uljepšavanja, početnici i profesionalci doći će na svoje, okupljeni na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem – doživjeti i iskusiti ljepotu!

Pripremamo i Učenički dan za buduće kozmetičarke, vizažistice i frizerke te natjecanje učenika hrvatskih srednjih škola zadanu temu: 'Ljepota Orijenta' u kojem će svatko od sudionika moći pokazati svoje vještine, kreativnost.

Možete također biti dio natjecanja u make-upu, nail dizajnu i natjecanju za izbor naj frizera-učenika.

Od noviteta koji po prvi puta postaju dio Dana ljepote izdvajamo:
Tečaj šminkanja pod stručnim vodstvom Maje Renić, make up artistice, POP UP store gdje po popularnim cijenama možete izabrati nešto iz bogatog asortimana modnog nakita i accessoriesea domaćih dizajnera. Po prvi puta organiziramo i PIERCING – edukativno predavanje 'Što sve trebate znati o piercingu'.

Sve ovo, vjerujemo, zagolicati će znatiželju posjetiteljica da saznaju, dožive i iskuse ljepotu na jednom mjestu - Zagrebačkom velesajmu!

Detaljnije informacije potražite ovdje

Po dvije ulaznice su osvojile:

Jadranka Glavaš
Gordana Ivanković
Elvedina Mekanović
Tatjana Hodžić
Sanja Poropat