NAGRADNJAČA

Vodimo vas na četvrto predavanje Ljubavologije

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.12.2011 13:45
  • Objavljeno 12.12.2011 u 11:59
ljubavologija

ljubavologija

Izvor: Promo fotografije / Autor: naklada ljevak

Četvrto predavanje 'Ljubavologija u praksi', od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom 'Ljubavologija' autora održat će se u srijedu, 14. prosinca, u kinu Europa, s početkom u 19 sati, a autor će govoriti o tome koja je razlika između kompromisa i kompromitiranja. Tportal.hr poklanja 3x2 ulaznice za predavanje.

Četvrto se predavanje sastoji od dva dijela. U prvom ćemo reći nešto o testu kompatibilnosti koji se nalazi u knjizi. Cilj tog testa jest utvrditi koliko poznamo svoje partnere i koliko smo im slični. Jer iako se suprotnosti nekad mogu privući, temelje za ispunjavajuću vezu imamo ako smo slični u onim ključnim životnim područjima, u ključnim životnim uvjerenjima.

U drugom dijelu predavanja govorit ćemo o razlici između kompromisa i kompromitiranja. Često se uvjeravamo da ništa nije idealno i da svi moramo pristati na neke kompromise s čime se Šimleša zapravo i slaže, ali naglašava da kada to kažemo i mislimo da se radi o normalnim i zdravim kompromisima, najčešće se radi o toksičnom kompromitiranju koje nikako ne mora biti dio našeg života. Kompromitiramo se svaki put kad u odnosima pristajemo na ono što je ispod naših minimalnih zahtjeva, kad pristajemo na manje od onog što zaslužujemo, kad pristajemo na nešto što je osjetno manje od onoga što možemo dati. Kako tu granicu nekad nije jasno otkriti u stvarnom životu, toj ćemo temi posvetiti veći dio ovog predavanja.

Dođite u srijedu i sami se uvjerite u fenomen 'Ljubavologije'!

Prodaja ulaznica: Kino Europa (Varšavska 3); Knjižara Ljevak (Trg bana J. Jelačića 17)
Cijena ulaznice: 30 kuna; godišnja ulaznica za svih 10 predavanja je 200 kuna.

Više saznajte na www.ljevak.hr ili na www.brunosimlesa.com

Po dvije ulaznice su osvojili:

Vesna Polančec
Kristina Obrtlik
Tanja Lerotić

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi