DOSTA ZAVARAVANJA

Vodič za zaljubljene u oženjenog muškarca

20.05.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Jedna od noćnih mora svih žena je zaljubiti se u oženjenog muškarca. U nastavku navodimo razloge zašto je ta ljubav prava noćna mora i o čemu moraju misliti žene koje se nađu u toj situaciji

Poštujte sebe

Možda vam on poklanja svoju pažnju i obasipa vas poklonima, ali to nije prava veza. Skinite roza naočale i zamislite se. On ima svoju obitelj. Sve ono što želite graditi s njim on već ima. Uostalom, sve i da ostavi obitelj, jeste li sigurni da ćete moći mirno spavati?

Nemojmo se lagati, on vjerojatno neće ostaviti ženu

Razmislite, koliko dugo već govori da će je ostaviti? Ukoliko je u pitanju dulje razdoblje, očigledno mu odgovara sjediti na dva stolca.

A njegova djeca?

Uzmimo u obzir to da je ozbiljan u namjeri da ostavi ženu. A djeca? Ako je danas riješen da ostavi ženu i djecu zbog vas, može to isto sutra učiniti vama i vašoj djeci.

260624,257869,231568,256064
Zašto se želite uozbiljiti?

Glavno pitanje koje se postavlja je zašto vas jedino oženjeni može smiriti? Sigurno ste lijepi i potreban vam je muškarac posvećen samo vama, a ne netko čija je pažnja podijeljena. Zar ne bi bilo najbolje da imate muškarca samo za sebe?

Isplačite se i nastavite dalje

Zaljubljenost je posebno stanje uma, pa čak i kada znate da je nešto pogrešno, gajite neopisivo stvarna osjećanja prema njemu. Isplačite tu ljubav, kao i svaki drugi prekid. Bit će teško, ali na duge ćete staze shvatiti da je tako bilo najbolje.

Ne dozvolite da vas osuđuju

Budite spremni na to da će vas mnogi osuđivati, ali nemojte dozvoliti da to utječe na vas. Morate prekinuti tu vezu zbog sebe, a ne okoline. Ako se poštujete dovoljno, naći ćete muškarca koji će poštovati i vas.

Prekinite komunikaciju s njim

Ozbiljno, morate prekinuti svaki oblik komunikacije s njim. Znamo da srce ne bira u koga će se zaljubiti, ali dokle god je on oženjen, tu perspektive nema. Ako on s vremenom zbog sebe, a ne vas, prekine bračnu zajednicu, nađite se i razmislite o svojim osjećajima.