TRANSFORMACIJA KAKVU SMO ČEKALI

Vlatka u nikad viđenom dekolteu zavodi na Zrću

18.07.2013 u 19:07

  • +7

Vlatka Pokos na Zrću

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Perešin

Bionic
Reading

HTC Day&Night Festival još je jednom opravdao očekivanja tisuće rasplesanih gostiju u klubu Papaya. Svjetske DJ zvijezde Basto, Thomas Gold i Nicky Romero nastupili su na središnjoj pozornici, a u legendarnom festivalu uživali i voditeljica Vlatka Pokos, glazbenica Petra Kovačević i brojni drugi

Najstariji festival kluba Papaya HTC Day&Night Festival u protekla je tri dana ugostio velikane elektronske scene. DJ Basto, Thomas Gold i Nicky Romero nastupili su na središnjoj pozornici, a veličanstvenu glazbenu razglednicu upotpunili su i atraktivni performeri koji su stigli iz Španjolske. HTC Day&Night otvorio je belgijski čarobnjak DJ Basto koji je držao na nogama prepuni klub sve do svitanja.

Thomas Gold u društvu atraktivnih performera rasplesao je Papayu u utorak, a sinoć se na središnjoj pozornici predstavio Nicky Romero. Nakon sjajnog nastupa na Ultra Europe Festivalu u Splitu ponovno je pokazao zašto je jedan od vodećih DJ-a elektronske scene.

Uz njegove se hitove zabavljala i voditeljica i glazbenica Vlatka Pokos koja je nakon dugo godina ponovno posjetila Zrće. Malo tko je mogao skinuti pogled s raskošne Vlatke koja se konačno iz dugih elegantnih haljina uvukla u malu crnu seksi haljinu i pokazala kako se zavodi.