OSIM ŠTO SU JAKO SEKSI...

Vlatka Pokos i Renata Sopek imaju nešto zajedničko

07.05.2014 u 13:17

Bionic
Reading

Što je zajedničko Vlatki Pokos i Renati Sopek? Osim što su urnebesno zgodne, obje su prave štreberice!

Voditeljica Vlatka Pokos postala je brucošica u 42. godini, kada je upisala studij turističkog menadžmenta na VERN-u. Fakultet joj je promijenio život, a u učenju uživa. Vidi se to i po njezinim ocjenama.

'Prava sam štreberica i nižem same petice. Mogu reći da me jako okupirao fakultet. Život mi je maksimalno ispunjen. Kako sam više interaktivni tip, volim biti na predavanjima i komunicirati. To je prekrasan način učenja. Jako puno tako zapamtim jer me memorija još uvijek super služi', rekla nam je Vlatka nedavno. Sada je za 24 sata ispričala kako je nakon srednje škole upisala Pravni fakultet, no tada nije bila zadovoljna.

'Profesori su bili jako arogantni i distancirani u tom starom sistemu i nisam bila zadovoljna načinom rada', kaže Vlatka Pokos.


Renata Sopek studira na Visokoj školi za komunikacijski menadžment i među najboljim je studentima.

'Prava sam štreberica. Nedostaje mi slobodnog vremena, ali kad se nečeg primim, moram to dovesti do perfekcionizma. Stresno mi je i naporno jer uz studij i radim. Puno puta sam se ustala u pet ili šest sati kako bih sve stigla naučiti jer tada odlično funkcioniram', rekla je Renata za 24 sata. Dodaje kako ne traži protekcije zbog činjenice da je poznato TV lice.

Kada smo je nedavno pitali je li bolja studentica od Vlatke, rekla nam je: 'Ne znam kakve ocjene ona ima, ali ja imam sve petice. U prvom semestru imala sam 11 ispita i sve sam položila s pet. Fakultet mi je super odmak od okruženja u kojem sam i na taj način se punim dodatnom pozitivnom energijom. Jako mi je zanimljivo. Taman ću biti pravi pupoljak kad završim fakultet.'