BIT ćE VELIKI TREND

Vladari modne scene: Ovih šest modela traperica obilježit će 2019. godinu

08.01.2019 u 06:23

Bionic
Reading

Ove sezone veliki povratak na modnu scenu doživjele su trapezice, kao i bootcut traperice koje su s nestrpljenjem odjenule modne ikone poput Jennifer Aniston, Meghan Markle, Emily Ratajkovski i Gigi Hadid, a upravo su one jedan od šest trendova koji će prema mišljenju modnih stručnjaka obilježiti 2019. godinu

Skinny bootcut traperice

Ovaj pomalo zaboravljeni trend vratio se u modu na velika vrata i to zahvaljujući skandinavskom modnom brendu Ganni, jednim od glavnih zagovornika ovog trenda. Brojne modne ovisnice već su nabavile svoj omiljeni par skinny bootcutica, a istom modelu nije odoljela ni Meghan Markle noseći ih na Invictus Games.

Traper kombinezon

Modni stručnjaci tvrde kako će traper kombinezoni biti najveće iznenađenje sezone, a navodno će biti dostupni u paleti duginih boja. Odlična je to vijest za sve one koji muku muče s jutarnjim slaganjem kombinacija. Isfurajte traper kombinezon u kombinaciji sa statement kristalnim naušnicama i retro natikačama na petu ili pak u kombinaciji s glomaznim tenisicama kao dnevnu varijantu.

Vintage krojevi

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Pinky’s back @samsoesamsoe

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Vintage modeli traperica ove će godine biti među najpoželjnijim trendovima, a u to spadaju i oni od svijetloplavog trapera, isprani modeli, modeli prugastog uzorka, modeli visokog struka i modeli ravnog kroja.

Bež/smeđe traperice

Traperice u boji kože raznih tonaliteta, priznajemo, nismo očekivali na vrhu liste najpopularnijih trendova, no i to se dogodilo. Instagram su već preplavile fotografije trendseterica u nude trapericama, no ono što je važno napomenuti to je da one djeluju high fashion isključivo ukoliko nije riječ o skinny modelu.

Boyfriend traperice visokog struka

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sunday Jeans

Objavu dijeli Marisa Martins (@_marisamartins_)

Ako je vjerovati modnim stručnjacima, boyfriend traperice visokog struka bit će must have komad u 2019. godini. Ovaj model obožavamo jer ispunjava sve karakteristike savršenih traperica - lako se kombinira, pristaje svim tjelesnim građama i podjednako dobro izgleda uz štikle i tenisice.