ALDUK BRIDAL

Vjenčanice s domaćim potpisom u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

20.02.2023 u 09:36

  • +10

Lookbook Alduk vjenčanica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić

Bionic
Reading

Lookbook Alduk vjenčanica koji morate vidjeti, a favorita je teško izabrati!

Alduk će mnoge mladenke staviti na slatke muke novom kolekcijom u kojoj se mogu pronaći kratki modeli koji su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja te dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela.

Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknutim naborima, zanimljivim krojevima te akcentima u vidu transparentnih latica, predimenzioniranih cvijetova i plaštova s vezom koji odišu visokom modom.

'Izbor, pa onda i izrada dizajnerske vjenčanice po mjeri svake klijentice uz željenu personalizaciju jest trenutak u kojemu si doista možete priuštiti posebno iskustvo. Mi se svakako potrudimo od prve probe da profesionalno savjetujemo, vodimo i pomažemo u izboru od preko 70 modela vjenčanica, a sve kreće rezervacijom termina u našem showroomu', dodao je Alduk.

Alduk je predstavio lookbook sa svih 26 novih modela, a novi lookbook snimljen je u slikarskom ateljeu poznatog hrvatskog umjetnika Zlatana Vehabovića, istom onom gdje je prije deset godina snimio prvu kampanju vjenčanica.

  • +4
Alduk Bridal 2023. Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

'Fotografiranje lookbooka nove kolekcije vjenčanica u slikarskom studiju Zlatana Vehabovića je bio logičan slijed i dostojan moment obilježavanja okrugle obljetnice. Spojem mode i umjetnosti s hrvatskim predznakom vjerujem da dobivamo doista poseban vizualni projekt, a ne samo fotografije koje imaju za zadatak prikazati naše nove modele vjenčanica', izjavio je Ivan Alduk uz napomenu kako izložbu ovog poznatog hrvatskog slikara možemo razgledati u Nacionalnom muzeju moderne umjetnosti u centru Zagreba do 12. ožujka.