ZA STAJLINGE KOJI SE PAMTE

Ovo su sjajne alternative za mladenke koje ne vole tradicionalne vjenčanice

13.02.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Niste baš oduševljeni tradicionalnim vjenčanicama i želite za tu prigodu ostati vjerni svom stilu? Ne brinite, prisjetili smo se nekoliko genijalnih varijanti koje će vas oduševiti

Da, vremena u kojima su na cijeni bile samo raskošne korzetne vjenčanice 'princeza' kroja s nepreglednim slojevima tila daleko su iza nas.

Sve više mladenki danas cijeni individualni pristup i look koji se uklapa u njihov stil i na taj veliki dan.

  • +10
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako želite na svom vjenčanju zablistati u nečemu posebnom ili se pak ne možete zamisliti u klasičnoj vjenčanici s velom, donosimo nekoliko cool alternativa koje će vas oboriti s nogu.

MODNA PARADA

Crveni tepih prepun otkačenih kreacija: Glamurozni, kičasti, ali i poneki sulud stajling na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

Lepršava lagana haljina

Ljetne haljine s cvjetnim uzorcima ne samo da su već niz godina u trendu, već su i ludo dobra alternativa vjenčanicama - bilo u klasičnoj bijeloj, bilo u pastelnim tonovima - a nježne boje mogu učiniti da svačiji ten zablista. Stoga slobodno unesite malo boje u igru jer i jednostavna ljetna haljina može biti jednako romantična i razigrana kao tradicionalna vjenčanica.

POPUT MODERNE PRINCEZE

Bajkovito zimsko vjenčanje: Romantična vjenčanica bivše djevojke princa Williama savršeno prezentira tu modnu priču

Pogledaj galeriju

Dvodijelna vjenčanica

Da, i ovo je sjajna alternativa jer ima puno vrsta dvodijelnih vjenčanica. S jedne strane možete kombinirati suknju s gornjim dijelom po vlastitom izboru. Imate odriješene ruke i slobodno se razigrajte: ako volite nešto malo elegantnije, kombinirajte jednostavan top, možda s malo čipke, s npr. dugom suknjom koja ističe figuru. S druge strane, ako volite malo modernije stajlinge, odaberite kratki top. Razigrana, ali jednako dobra varijanta su vječne suknjice od tila koje se također mogu odlično kombinirati.

Kombinezoni

Niste ljubitelj haljina ili suknji? Onda je kombinezon fantastična opcija za vjenčanje. Ovaj trendi i chic komad, koji fashionistice rado nose i na crvenom tepihu, privlači poglede i daje vam slobodu kretanja koja vam je potrebna ako se rasplešete na plesnom podiju. Uz vrtoglave štikle, vaš izgled će biti još elegantniji. Savjet: Birajte kroj koji laska figuri i naglašava adute.

Žensko odijelo

Ženstvena i chic odijela suvereno vladaju modnom scenom već nekoliko sezona, a čini se da njihova popularnost samo raste. Volite li ih nositi, zašto se ne biste uputili i na svoje vjenčanje u efektnoj kombinaciji sakoa i hlača? Odmah ćete izgledati vrlo elegantno, a takav vjenčani look donosi i vibru odvažnosti te šalje jasnu poruku o samopouzdanju. U odijelu nježnih nijansi poput bijele, bež ​​ili pastelnih tonova izgledat ćete nevjerojatno cool, a svakako u stajling ukomponirajte npr. sandale na visoku petu ili stilettice. Osim toga, odijela imaju još jednu prednost: možete ih uvijek nositi, i u razdvojenoj varijanti, što vam donosi nekoliko dodatnih kombinacija.