Georgia Fowles

Udala se lijepa Viktorijina anđelica, a njezine vjenčanice inspirirat će neodlučne mladenke

05.02.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana lijepa manekenka Georgia Fowles rekla je 'da' svom dugogodišnjem partneru koji ju je zaprosio u ljeto 2022. tijekom snimanja za kampanju Tiffany & Co. Vjenčanje je bilo u krugu najbližih ljudi, a fotografije vjenčanica koje je manekenka podijelila na društvenim mrežama izazivaju divljenje

Novozelandska manekenka Georgia Fowles udala se za Nathana Dalaha, a vjenčanje je izgledalo kao san svih djevojčica. Intimnom i glamuroznom vjenčanju u vrtu u Australiji prisustvovao je krug najbližih prijatelja i obitelj, a odabrala je tri različite vjenčanice. Gotovo svaka djevojčica mašta o svojoj vjenčanici, a ove koje je odabrala lijepa mladenka ispunile su njezine djevojačke sne.

Georgia Fowler otkrila je da je oduvijek maštala da će nositi vjenčanicu s potpisom Vivienne Westwood, modnom dizajnericom koja je zauvijek promijenila svijet mode. Mnoge imućne mladenke rado su odabrale haljine baš ove dizajnerice zbog njezine neupitne sposobnosti da laska linijama ženskog tijela, donese dozu elegancije, ali i osobnosti u vjenčane haljine

'Željela sam nositi Vivienne Westwood za svoj veliki dan otkad znam za sebe. Oduvijek sam voljela brend, samu Vivienne i sve ono što predstavlja', rekla je manekenka te dodala kako joj je bila prava čast nositi dizajn iz posljednje kolekcije nedavno preminule kreatorice.

Upravo za je za ceremoniju vjenčanja odabrala satensku haljinu Vivienne Westwood s dugačkim šlepom, a nosila je i dugački veo. Satenska haljina sa steznikom napravljena je u prepoznatljivom stilu pokojne dizajnerice.

Izgled druge vjenčanice iznenadio je i samu manekenku. 'Da mi je netko rekao da ću nositi haljinu s podsuknjom i da ću odabrati til, ne bih mu vjerovala', našalila se Georgia.

Haljinu je dizajnirao Danielle Frankel, a inspirirana je futurističkim korzetom s odvojenim prsnim dijelom i romantičnom suknjom od tila. Dodatak svilenog šala dao je elegantan štih kreaciji. Za razliku od elegantne punđe koju je nosila tijekom ceremonije vjenčanja, za ovaj je outfit odabrala više raščupan look.

Kasnije je odala počast svojoj novoj obitelji. Posljednju haljinu dizajnirao je njezin šogor Jordan Dalah, koji je kreirao i odjevnu kombinaciju za njezinu kći Dylan.

Fotografije njezinog velikog dana podijelila je na Instagramu, a najljepše želje i čestitke uputili su joj mnogi iz modnog svijeta.

  • +8
Georgia Fowler Izvor: Profimedia / Autor: Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia