NAGRADNJAČA

Vitafest vam poklanja Magnezij direkt

24.09.2013 u 08:36

Bionic
Reading

S ciljem promocije i očuvanja zdravlja te podizanja kvalitete života, u Zagrebu se po drugi put održava sajam zdravlja VITAFEST.

U okviru ovogodišnjeg VITAFESTA posjetitelji će od 11. do 13. listopada 2013. kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda.

Magnezij je mineral izrazito važan za normalno funkcioniranje ljudskog organizma. Magnezij održava normalnu živčanu i mišićnu funkciju, regulira ritam srca, održava imunološki sistem zdravim i čuva čvrstoću kostiju zajedno sa kalcijem.

Inovativan oblik mikrogranula omogućava uzimanje magnezija na potpuno nov način - direktno u usta, bez tekućine. Praktično oblikovane to go vrećice omogućavaju opskrbu magnezijem uvijek i svuda - baš kad vam zatreba. Biolectra Magnezij Direkt ne sadrži šećer, ne izaziva žgaravicu i postoji u dva okusa – limun i naranča.

U suradnji s organizatorima sajma VITAFEST Oktal Pharma čitatelje tportala nagrađuje s 30 originalnih pakiranja MAGNEZIJ direkta!

Dobitnici će nagrade podizati na Info pultu sajma Vitafest od 11. do 13. listopada 2013. u Hypo centru, Slavonska avenija 6, Zagreb u radnom vremenu sajma – petak i subota od 10:00h do 19:00h, a u nedjelju od 10:00h do 18:00h, uz predočenje osobne iskaznice.

Nagradu su osvojili:

Karla Kolinski Jeličanin
Milanka Čolović
Adriana Đurinski Jug
Ines Zrinščak Jović
Gabriela Hodak
Ana Frketić Poljanec
Martina Pirš
Slavica Čabrić
Marija Magaraš Vojvodić
Željko Dragović
Ivana Marušić
Sandra Dizdarević
Vedrana Katanić
Marina Čepeljnik
Maja Pušić
Luka Rečić
Marijana Jurak
Sandra Pocrnic Tarodi
Sandra Šinjor
Ines Ruševljan
Emilija Tokić
Vedrana Leko
Robert Grgurević
Željka Petričević
Marina Mandir
Jadranka Guzobad
Marko Crnokrak
Zrinka Rogošić
Mladen Freškura
Davor Marković