Sportske aktivnosti

Više razloga za pokrenuti se

30.05.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Sport je danas sastavni dio gotovo svakog lifestylea

Sportske aktivnosti se ne obavljaju slučajno, nego smišljeno i pomno probrano. Isto vrijedi i za opremu u kojoj se zdravo znojite. To dodaje zabavnu notu vašoj tjelesnoj aktivnosti.

Upotpuniti sportom svoj lifestyle dobro je, zdravo, zabavno, korisno na svaki način. Kretanje nikada nije bilo zastupljenije u životima ljudi. Aktivno, redovito vježbanje svih mogućih vrsta više nije rezervirano samo za profesionalne sportaše. Ustanovilo se da treniranje omogućuje kvalitetniji život, tada sve njegove segmente lakše probavljamo, sa svim zahtjevnim situacijama spremnije se hvatamo u koštac, uspješniji smo, snažniji i zadovoljniji. Rekli bismo, takvo gibanje je – nužno.

Kaže se da odijelo ne čini čovjeka, ali mi mislimo da definitivno jača samopouzdanje!

Osim što nam takav izbor predstavlja veselje, pruža nam mogućnost da se i u tim satovima znojenja osjećamo - lijepima! Sasvim nova dimenzija, koja nikako nije zanemariva.

Otkrijte kojem tipu sportskog stila pripadate i uživajte u svojim slobodnim aktivnostima kao nikada dosada!

Lepršava maratonka

Sportski, ali još uvijek ženstveni i modni stil savršeno oslikava sportski šorc u kombinaciji sa sportskim grudnjakom ili majicama. Iako ljetno vrijeme najčešće podrazumijeva zamjenu tajica kratkim hlačicama, najmanje modno razigranih varijanti srećemo u ovoj kategoriji. No, kombiniranjem razigranih komada odjeće brzo ćemo izbjeći monotoni izgled. Pronašli smo nekoliko kombinacija, koje možete iz svoje ležaljke na terasi naručiti i tako onemogućiti daljnje odgađanje početka treniranja!

Dnevni namaste

Boho i sportski stil? Zašto ne! Yoga, šetnja, pilates – nikada nisu bili zabavniji! Relativno nedavno je razigrano kreiranje tajica doseglo neslućene razmjere. Od crnih uskih nogavica koje ne ometaju niti jedno pokretanje, mic po mic, u igru je ulazila boja po boja, dezen po dezen, materijal po materijal, ubačeni uzorak po uzorak, traka po traka koja obavija vaše gležnjeve. Čudesno lijepe tajice privlače našu pažnju i vjerojatno ne postoji niti jedan garderobni ormar koji nema policu rezerviranu za tu vrstu sportske opreme, kojoj ne možemo odoljeti u trgovinama, a još manje na fotografijama gdje jednim klikom te dugine boje, polu-prozirni ukrasi, sjajne trake i privlačno postavljanje prošiva koji našu figuru čine privlačnijima mogu biti – naše nove tajice! Čuli ste urbani mit da ovakav stil mogu nositi super-mršave djevojke? Ispravak: pogođeni uzorak tajica pravilno kombiniran sa gornjim dijelom može nevjerojatno laskati vašoj figuri, zato se slobodno prepustite želji za posjedovanjem tih prelijepih modela koje nerijetko nosimo i u nesportskim varijantama. Podržavamo sumanuto kupovanje svakog novog para u koji se zaljubite!

Sportska heroina

Usavršena odjeća i obuća za sve vrste sportova, za sve klimatske uvjete, sve vrste građe stopala, za one koje idu je do svog maksimuma, i vole to pokazati. Unatoč najrazličitijim bojama, dezenima, oblicima, koje običnim smrtnicama omogućavaju da budu sebi divne još prije izlaska iz kuće, poklonice ovog stila više se okreću monokromatskim kombinacijama, najčešće onim crnim u kojima izgledaju, tako moćno. Ovakav stil je za one koji samosvjesno koračaju prema dvorani, igralištu, stazama, spravama – i ne boje se to pokazati. Pripadnice ovakvog stila najprije odaberu odjeću i obuću koja odgovara dobrom osjećaju i pokretljivosti, a fitbit, sportska torba ili pojas neizostavni su detalji.

Ležerna sportska vibra

Klasična, otkačena, hrabra, neutralna, jednostavna, baš sve mogu odabrati ovaj stil i prilagoditi ga sebi. Nužno je dobro uskladiti gornji dio opreme s donjim. No i tu se možete poigrati, pa upadnom bojom naglasiti dio tijela ili bočnim strateški smještenim bojama naglasiti svoju liniju. Kao i u ostaloj modi, sada imate mogućnost da budete usklađeni od glave do pete i u skladu sa svojom osobnošću i na sportskim terenima ili na kavi u gradu.

Sportska sirena

Ništa se ne može usporediti s onim trenutkom kada se izujemo iz omiljenih japanki i duboko zaronimo u vodu, slažete li se? Ako je odgovor 'da' - zaljubljenice u vodu, more i plivanje u ovom kutku možete pronaći nešto za sebe! Jednodjelni kupaći kostimi su poput druge kože. Bilo da je riječ o klasičnom ili onom modernom sa vibrom 80-tih, svaka tjelesna figura može biti primamljiva u ovom tipu kupaćeg kostima, a njegova laka prilagodba kombinacijama za šetnju gradom ili spontaniji večernji izlazak upravo je ono što tražimo.