STREET STYLE FAVORIT

Viralni hit iz prijestolnice mode: Suknje s ovim detaljem uskoro biste mogli posvuda viđati

08.03.2022 u 06:48

Bionic
Reading

I dok su vodeći dizajnerski brendovi na netom završenom Tjednu mode u Milanu pokazali kakvi će trendovi vladati u novoj jesensko-zimskoj sezoni, street style zvijezde otkrile su novi komad koji bismo narednih mjeseci mogli često viđati

Na uvijek uzbudljivoj street style sceni rijetki su trenuci u kojima se njezine najpoznatije članice odluče za sličan odjevni predmet, a na novom izdanju milanskog Tjedna mode dogodilo se upravo navedeno.

Neke od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice, kao po dogovoru, ulicama talijanske prijestolnice mode proteklih su dana koračale u stajlinzima kojima je dominirao model minijaturne suknje s dodatkom šlepa.

EFEKTNA IZDANJA

Stajling jedan bolji od drugoga: Evo što se ovih dana nosi u prijestolnici mode

Pogledaj galeriju

U različitim verzijama boja ovaj odjevni komad uspio je postati hit na street style sceni, a samo je pitanje vremena kada ćemo ga ugledati na policama high street trgovina.

Minice ponovno slove za jedan od najpoželjnijih komada, a s dodatkom šlepa predstavljaju podjednako dobar odabir u svečanim prilikama, ali i dnevnim varijantama, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi poznatih modnih ovisnica s ulica Milana.