ISPLATIVA INVESTICIJA

Victoria Beckham otkrila nam je iz kojih modela traperica se ne planira skidati u narednim mjesecima

10.11.2020 u 12:33

Bionic
Reading

Sve što odjene ikona stila Victoria Beckham izazove veliku pažnju modnih ovisnica. Slavna spajsica uvijek je tip-top odjevena, čak i po kući, kada je nitko ne vidi, a za razliku od mnogih koji u ovom trenutku rade u pidžami ili trenirci, Victoria prednost daje trapericama. Nedavno je tako otkrila svoja dva omiljena modela

Prvi priznajemo kako je prognoziranje trendova posljednjih mjeseci vrlo izazovno. Zahvaljujući globalnoj pandemiji većina street style zvijezdi i trendseterica provodi dane zatvorena u svojim domovima, najčešće odjevena u trenirke i tajice. No, ne i Victoria Beckham koja svakog dana radi od kuće dotjerana kao za ured.

Slavna modna dizajnerica i bivša spajsica iz svoja četiri zida svakodnevno radi u trapericama. Lijepa supruga nogometne zvijezde Davida Beckhama bira udobne modele traperica koje najradije kombinira s toplim pletenim vestama, a koje modele traperica najradije nosi otkrila je i svojim obožavateljima.

Na Instagramu je podijelila fotografije sa svog imanja u Cotswoldskim brdima, u centralnoj Engleskoj gdje Beckhamovi provode drugu po redu izolaciju, a sudeći prema fotografijama bivša spajsica trenutno ima dva omiljena modela traperica koji će, prema riječima modnih stručnjaka, biti popularni i u 2021.

Skinny traperice

Slavna dizajnerica i supruga Davida Beckhama svoje traperice rijetko kada pere, a kada to i čini, stavlja ih na hladno pranje. 'Iskreno, traperice uopće ne perem. Samo ih objesim kako bi zadržale svoju formu', otkrila je Victoria za Elle, iznenadivši mnoge svojim priznanjem.

Gdje kupiti?

Traperice širokih nogavica

Ako se nalazite u potrazi za nekim novim modelom omiljenih traperica koje planirate u vrstiti u postojeću kolekciju u ormaru, zasigurno će vas obradovati činjenica da ponuda na policama pristupačnih high street trgovina vrvi modelima koji se ističu svojom udobnošću. Samim time predstavljaju idealnu alternativu trenirkama i udobnim modelima hlača, u kojima posljednjih mjeseci provodimo većinu vremena uslijed pandemije koronavirusa.

Gdje kupiti?