mali kućni pomoćnik

Vi prljajte, roboti će čistiti

17.11.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Koliko god šutjeli o tome, prostori u kojima živimo i radimo se prljaju. Kuhanje, kućanski radovi, djeca (ah, djeca) - sve ono što nas na ovaj ili onaj način veseli učinit će od, do tada, urednog prostora pravu da ne kažemo što. Ne znamo kako vi, ali mi ne volimo čišćenje, naročito ne ono svakodnevno, dosadno i naporno

Srećom živimo u tehnološkom svijetu, pa se svako toliko pojavi novi, napredniji uređaj koji nam te dosadne svakodnevne poslove pomaže napraviti jednostavnijima uz manje truda. Ali ono što nas najviše veseli je kada taj uređaj sve napravi umjesto nas, pa čak i bolje. Jedan od takvih je i novi robot VR 101, čistač podova.

Čistači podova nisu novitet na tržištu no poboljšanja koja donosi nova generacija predvođena ovim Vileda robotom omogućuje vam da se možete bezbrižno zavaliti ispred TV-a bez potrebe za provjerom je li sve u kući počistio.

VR 101 zaslužuje to povjerenje zahvaljujući svojoj snažnoj rotacijskoj četki koja će pokupiti sve čestice prljavštine i dlake, što će razveseliti sve vlasnike kućnih ljubimaca.

Četki pripomažu bočne zavjesice koje svu prljavštinu usmjeravaju prema njoj, snažno vakuumsko usisavanje svu prljavštinu sakuplja u spremnik dovoljno velik da počisti veliku površinu stana.

Ovaj je robot pametniji od prethodnika pa će bolje i kvalitetnije počistiti sve kutove soba, kao i površine ispod namještaja (ako se može zavući ispod njih). Bez problema izbjegava stepenice i druge zamke u kući, čime štiti sebe od oštećenja, a problem mu ne predstavljaju niti sagovi, ukoliko su vlakna na njima maksimalne duljine jednog centimetra, pa ako baš nemate perzijski tepih to bi trebalo biti to.

Na vama je samo da smislite što ćete raditi tih sat vremena dok robot čisti.

Ovaj robot možete kupiti na bazzar.hr.