TJEDNI HOROSKOP

Veze Jaraca dosegnut će višu razinu, Lavovima će se rijetki usuditi prići, Blizanci će biti smeteni, a Škorpioni svadljivi

11.03.2019 u 06:48

Bionic
Reading

U tjednu punom teških trenutaka Blizancima će partner biti najveća podrška, tvrdoglavi Škorpioni sa svojim će se partnerom stalno sukobljavati, a Jarci svoju vezu dovesti na višu razinu. Lavovi će biti zanimljivi suprotnom spolu, ali zbog dojma da su teško osvojivi potencijalni partneri će ih zaobilaziti

Izlasci i druženja obilježit će privatni život Ovnova. Nećete se dugo zadržavati na jednom mjestu, a poznanstva koja sklopite imat će velikog značenja jer će se iz nekih razviti prijateljstvo, a iz jednog ljubavna veza. Netko će vam pružiti ruku ili savjet kad vam bude najpotrebnije. Bit ćete mu neizmjerno zahvalni te ćete mu prvom prilikom uzvratiti uslugu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brzopletost i nepredvidljivost stvarat će Bikovima probleme u ljubavnom životu. Svaki dan s vama partneru će biti kao kocka – nikada neće znati što može dobiti! Razmišljajte glavom, a ne srcem. Ako niste zadovoljni na poslu, nemojte davati otkaz ili postavljati šefu ultimatum dok nemate rezervnu opciju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će partner biti najbolji prijatelj i najveća podrška. Bit ćete sretni što imate nekog takvog pored sebe u teškim trenucima, kojih ovog tjedna neće manjkati. Samci bi se mogli zaljubiti u šarmantnog stranca. Bit ćete smeteni i dekoncentrirani, zaboravljati na obaveze i kasniti s rokovima, no pazite da ne počinite pogrešku koja će vas staviti u nemilost šefa ili vam prouzrokovati sate dodatnog posla.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi, ako stvari između vas i partnera već neko vrijeme ne funkcioniraju, ne možete više izbjegavati otvoreni razgovor. Planirate li se preseliti u inozemstvo zbog posla, moglo bi doći do zastoja. Nemojte dozvoliti da vas to omete u naumu, već budite strpljivi i pričekajte da se problemi riješe. Školarci i studenti iskazat će se u učenju i polaganju ispita.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pripadnici suprotnog spola neće skidati pogled s Lavova. Iako ćete im biti zanimljivi i neodoljivi, rijetki će se usuditi prići vam. Odavat ćete dojam teško osvojivih i sebi dovoljnih. Savjetuje vam se da opreznije trošite novac i ne ulažete ga u sumnjive i rizične poslove. Iako ćete željeti ostvariti brzu i laku zaradu, imajte na umu to da vam posezanje za prečicama može samo donijeti gubitke.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će privući netko od suradnika, no nećete ništa poduzimati dok ne budete sigurni da su vam osjećaji uzvraćeni. Bojat ćete se odbijanja i razočaranja pa ćete se suzdržati od akcije. Pred vama je naporan tjedan ispunjen novim zaduženjima koja će zahtijevati vašu punu pažnju. Provjerite sve više puta kako vam se ne bi omakla kakva pogreška.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage su raspoložene za ljubav i romantiku. Samci će uživati u flertu, a mnogi će započeti vezu s nekim tko će ih zadiviti ne samo izgledom, već i inteligencijom i smislom za humor. Doći će do poteškoća koje će iziskivati vašu punu pažnju. Morat ćete dulje ostati u uredu i rješavati probleme koji nisu vaša krivica, no koji direktno utječu na vaš rad i rezultate.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će se s ukućanima sukobljavati oko raspodjele kućanskih dužnosti i financijskih problema. Pazite da u ljutnji ne kažete nešto što neće biti moguće povući. Neke veze mogle bi zapasti u krizu zbog vaše i partnerove tvrdoglavosti. Nećete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Lako ćete ulaziti u sukobe s neistomišljenicima, no svađe i okršaji mogli bi naštetiti vašoj reputaciji.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će upoznati nekoga tko će ih privući spontanošću i vedrinom. Na pomolu je početak nove veze koja bi mogla ostaviti velik trag u vašem životu. Nedostajat će vam pažnje i koncentracije, stoga se posvetite rutinskim zadacima koji ne zahtijevaju mnogo razmišljanja. Nije vrijeme za pokretanje novih poslova pa se usmjerite na dovršavanje započetih projekata.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac će predložiti dragome zajedničko useljenje ili zaruke, što će on objeručke prihvatiti. Uživat ćete popularnost u radnoj sredini. Kolege će vam se stalno obraćati u potrazi za vašim mišljenjem i savjetima, a s nekima od njih počet ćete se družiti i nakon posla. Mogući su problemi u komunikaciji pa više puta provjerite svaku informaciju.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šarm i privlačnost pribavit će Vodenjacima nekoliko novih obožavatelja. Samci će započeti flert s nekim tko ih dosad nije privlačio, no tko će im se pokazati u posve novom svjetlu. Novčane prilike bit će promjenjive. Moglo bi doći do kašnjenja plaće ili honorara na koji ste računali. Neki od vas dobit će uvećan račun za plin ili struju, no na vaše inzistiranje ispostavit će se da je došlo do nesporazuma.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će biti zamišljene i odsutne mislima. Partnera će zabrinjavati vaše povlačenje u sebe, no nećete imati volje za razgovor kojim biste riješili probleme. Retrogradni Merkur u vašem znaku donosi probleme s usporenom i nejasnom komunikacijom, a nije isključen ni kvar kompjutera. Sačuvajte sve važne podatke i pažljivo provjeravajte sve što radite kako biste izbjegli pogreške.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia