NAKON ŠEST GODINA

Vesna Pisarović vraća se na estradu

15.02.2012 u 11:49

Bionic
Reading

Pjevačica Vesna Pisarović vraća se na estradu, ali ne samo u Hrvatskoj, nego će se probati probiti na europskom i svjetskom tržištu

Vesna Pisarović gostovala je u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka', a povod njenog dolaska bilo je deset godina od nastupa na Euroviziji, gdje je s pjesmom 'Sasvim sigurna' osvojila 11. mjesto.

'Na Eurosongu je uvijek previše emocija i ne znam zašto se to događa baš na ovoj manifestaciji', rekla je Vesna, koju je svojim pozivom iznenadila nekadašnja skladateljica Milana Vlaović.

Vesna jako vjeruje u ovogodišnju predstavnicu Hrvatske Ninu Badrić

'Strašno mi je drago što Nina Badrić ide na Eurosong i što sve doživljava s tako puno entuzijazma. Mislim da će biti dobra predstavnica', rekla je Vesna najavljujući i svoj novi glazbeni projekt.

'U ožujku mi izlazi prvi džez album. Zvat će se 'With Suspicious Minds' i na interesantan način bavit će se pjesmama Elvisa Presleyja. Izdavač je glasovita njemačka etiketa Jazzwerkstatt i bit će objavljen na europskom i američkom tržištu, a promociju ćemo imati u Berlinu u travnju', rekla je Vesna, koja će raditi i pop album.

'Otišla sam prije šest godina, ali kao da nisam. Znam sve što se događa u Hrvatskoj', dodala je.