PUN MJESEC MOŽE ZAVARATI

Venera ulazi u Vagu: Bit ćete zaljubljivi i gladni ljubavi, ali budite oprezni jer bi buđenje moglo biti bolno

14.09.2019 u 08:12

Bionic
Reading

Kad u subotu 14. rujna Venera, planet ljubavi i ljepote, uđe u Vagu, svi će postati zaljubljiviji. Romantični rekviziti - svjetlost svijeća, svilene tkanine, nježna glazba, ples - bivat će sve prisutniji

Bit ćete voljniji davati, surađivati, popuštati i uzimati tuđe stajalište u obzir. Ako ste solo, bit ćete siti tog statusa pa ćete dati okolini do znanja da ste u potrazi za polovicom koja vam nedostaje. Vrlo je lako zaljubiti se za vrijeme ovog Venerinog tranzita. Možda će vas očarati nečija riječ ili gesta koja je u skladu s vašim ljubavnim idealom.

Romantičnom će ugođaju pomoći pun Mjesec u Ribama, koji će se pojaviti u subotu u 6.33 i djelovati cijelog vikenda. Budući da će se Mjesec nalaziti vrlo blizu planeta ushićenja i iluzije Neptuna, mogli biste imati dojam da lebdite sedmim nebom na krilima ljubavi. Oprez, jer takvo bajkovito stanje ne traje dugo, a buđenje može biti bolno.

U kojem će se smjeru vaše udvaranje kretati, neće odmah biti očito, pa odvojite dovoljno vremena za upoznavanje svog predmeta žudnje. Ovaj Venerin tranzit ionako je povoljan za upoznavanje jer su njegove energije više mentalne nego tjelesne. Preporučujemo vam zbližavanje na kazališnoj predstavi, koncertu ili izložbi.

Gwyneth Paltrow (Vaga) rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Imperativ: Ne ispasti neznalica

U ovom razdoblju zabave poprimaju službeniji ton i češće su uvjetovane elegantnim odijevanjem, a razgovor postaje profinjeniji. Ostavljanje dobrog intelektualnog i modnog dojma bit će prioritet. Više ćete paziti na izražavanje i na argumentaciju u nastojanju da ne ispadnete neznalica. Umjetnički užitak, primjerice pri slušanju glazbe ili promatranju skulptura, postaje intenzivniji. Ako ste inače umjetnički nastrojeni, doseći ćete vrhunac kreativnosti, dok bi i oni koji izbjegavaju kulturne manifestacije mogli osjetiti potrebu za uzdizanjem.

  • +3
Meghan Markle (Lav) rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Mega Agency / Profimedia / Autor: James Whatling

Budući da je Vaga znak pravde i ravnoteže, naginjat ćete pregovorima i kompromisima, ali nesporazumi neće uvijek završavati mirno. U više navrata naći ćete se u dvojbi između popuštanja radi mira i borbe radi pravde, a ako ovaj potonji poriv prevlada, letjet će perje.

  • +4
Rihanna (Vodenjak) je rođena 20. veljače 1988. Izvor: Profimedia/Backgrid UK / Autor: STARMAX / BACKGRID

Dok je u Vagi, Venera će biti prijateljski nastrojena prema Vagama, Blizancima, Vodenjacima, Lavovima i Strijelcima. Oni će imati veće izglede za ostvarenje sretne ljubavi ili pomirenje u već postojećem odnosu. Venera će završiti hod Vagom i prijeći u Škorpiona 8. listopada.

  • +10
Katie Holmes (Strijelac) rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID