DRAMATIČNA RAZOTKRIVANJA

Venera će najviše previranja donijeti Škorpionima, Bikovima, Vodenjacima i Lavovima te će oni proliti dosta suza

11.09.2021 u 13:05

Bionic
Reading

U petak 10. rujna planet ljubavi, ljepote i sitnih zadovoljstava ušao je u strastven i prikriveno agresivan znak Škorpiona. U 27 dana Venerinog boravka u osmom zodijačkom znaku mnogi će od vas svjedočiti dramatičnom razotkrivanju tajni u svojoj vezi. U nekim slučajevima bit će to vaša tajna, u drugim partnerova

Prolazeći Škorpionom, Venera će trpjeti podvale Saturna iz Vodenjaka i Urana iz Bika. Iz toga zaključujemo da će idućih desetak dana vanjske okolnosti osujetiti mnoge ljubavi. Takva bi okolnost mogla biti protivljenje nečije rodbine zbog klasnih, etničkih ili religijskih razlika između vas i voljenog. Neke će veze postati čvršće jer će jedan ili oboje partnera staviti odgovornost na prvo mjesto.

Poslije 20. rujna vaši će spolni nagon i ukusi pretrpjeti privremene promjene. Sviđat će vam se neobični, ekscentrični ljudi, što ujedno znači da ćete se vi i dopasti nekom ako spadate u takve pojedince. U nastavku ovog Venerinog tranzita ozračje je povoljno za duboko razmišljanje o sadašnjoj vezi i općenito o njima. Ako stvari u posljednje vrijeme ne funkcioniraju dobro, steći ćete dovoljan uvid u korijene problema i načine njihovog rješavanja.

  • +7
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

Najopasnije su posljedice Venerine šetnje Škorpionom ljubomora i osvetoljubivost te će biti izvan razumske kontrole. Bit ćete skloni špijuniranju partnera ili simpatije, odmjeravanju snaga s ljubavnim suparnicima i odmazdi zbog preljuba, bio on dokazan ili ne. Trebat će vam netko trezven i autoritativan da vas spriječi u činjenju radnji koje biste ubrzo zažalili.

Svi će znakovi biti poduzetniji u udvaranju i igrati na sve ili ništa makar zarana uočili da su im izgledi slabi. Htjet ćete navesti drugu stranu da vas izrijekom odbije i pretrpi nelagodu zbog toga. Venera će najviše previranja donijeti Škorpionima, Bikovima, Vodenjacima i Lavovima te će oni proliti dosta suza, što od radosti, što od tuge. Jarci, Rakovi i Ribe razmjenjivat će s voljenima pozitivnije emocije i napraviti korake naprijed u prisnim odnosima.

  • +17
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia