BAŠ KAO NEKAD

Veliki povratak Vlatke Pokos s novim 'Metkom'

24.11.2014 u 10:19

Vlatka Pokos

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Grubišić

Bionic
Reading

Pjevačica Vlatka Pokos ovoga ljeta snimila je spot za remiks 'Metak', a fotografije koje su nastale prilikom snimanja spota naprosto oduzimaju dah. Ovih dana Vlatka promovira remiks pjesme 'Metak' koja je, bez pretjerivanja, najveći hit njezine karijere te u house verziji nastavlja zabavljati starije i mlađe generacije

Vlatka Pokos s pjesmom 'Metak' postala je dio pop legende '90-ih, a, pa je za 20. obljetnicu odlučila snimiti remiks za istoimeni hit uz pomoć Borisa Đurđevića.


'U ono vrijeme, 1994, ta pjesma bila je najpopularnija među vojnicima. Čim sam čula pjesmu, svidjela mi se, jer je u toj eri dance glazbe 'Metak' bio drugačiji. Tekst je bio provokativan, ali nisam u tome vidjela problem, već dobru zafrkanciju', rekla je Vlatka jednom prilikom.

Tijekom ljetnih mjeseci snimila je spot u klubu Aquarius na Zrću, gdje je svojim izgledom zasjenila mlađe partijanerice, a sutra će se u trgovini Kik u Savskoj promovirati njezin novi spot za tu pjesmu.

Pjevačica je poprilično uzbuđena zbog novih izazova u karijeri. Zanimljivo je da je Vlatka, uz Ivanu Banfić i Emiliju Kokić, nakon što je odradila gažu u klubu Kameleon prošlog mjeseca u Splitu, dobila pregršt ponuda drugih klubova diljem Hrvatske.

Pjesmu koja je top listama vladala početkom devedesetih, Vlatka Pokos izvela je u house verziji, kako bi se približila mladoj publici.

'Živim atipičan život za svoje godine, družim se s mlađim ljudima i super se osjećam. Drago mi je kada vidim da i nove generacije poznaju stihove pjesme i da je 'Metak' zapravo još uvijek vrlo aktualan hit', rekla je atraktivna Vlatka koja na fotografijama tijekom snimanja spota izgleda senzacionalno. Kao da je za nju vrijeme stalo te nije prošlo dvadeset godina, nego dvadeset mjeseci, u kojima smo svaki put s jednakim uzbuđenjem čekali petak.