svi ga žele

iRobot donosi velike popuste na najbolje robotske usisavače današnjice!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lansiranjem novog robotskog usisavača pronašli smo idealan poklon za najdraže osobe na svijetu, mamu, tatu, baku ili tetu. S iRobotom definitivno nećete pogriješiti…

Prave vijesti dolaze iz iRobota, koji je na hrvatsko tržište nedavno lansirao novu Roombu s9+, najbolji robotski usisavač na svijetu, čije tehnološke performanse do sada nisu viđene ni kod jednog robota. Upravo na ovaj poklon, uvjeravamo vas, nitko neće imati zamjerku, neće tražiti račun da ga zamijeni za nešto drugo, niti će mu na dnu ormara skupljati prašinu, čekajući da prođe dovoljno vremena da ga proslijedimo dalje.

Upravo ovim primjerkom iRobot želi pokazati koliko razvijenu i naprednu tehnologiju ima. Inače, iRobot je već više od 30 godina predvodnik na području kućne robotike, razvivši modele robotskog usisavača Roomba i robotskog perača podova Braava. Njihovi revolucionarni kućni roboti planski su proizvedeni sa specijaliziranim funkcijama i snažnim mogućnostima radi postizanja najvišeg stupnja čistoće doma, i to - svakodnevno a prodani su u više od 30 milijuna robotskih primjeraka po cijelome svijetu!

Pogledajte video o Roombi s9+:

Senzacionalna Roomba s9+ na tržište dolazi s Clean Baseom, spremnikom za automatsko odlaganje prljavštine, te odiše elegantnim dizajnom Maximized-Edge, ali i predstavlja najinteligentniju i najmoćniju iRobot Roombu današnjice s najdubljim čišćenjem do sada.

  • +2

iRobot Roomba s9+

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U današnje doba, kada su svi u nedostatku vremena, svaka pomoć je i više nego dobrodošla, a zamislite da imate robota koji ćete putem svog mobitela, još dok niste ni blizu svog doma, aktivirati jednim potezom i koji će napraviti sve kako bi vaš dom zablistao i prije negoli stignete kući.

Nova premium serija može se pohvaliti najsuvremenijom tehnologijom i novim funkcijama koje se do sada nisu mogle ni zamisliti. Clean Base za automatsko pražnjenje prljavštine donosi novu razinu udobnosti jer zahvaljujući automatskom pražnjenju spremnika korisnik ne mora tjednima razmišljati o tome. Uz to, snažnija usisna moć skuplja prljavštinu, dlake i krhotine, a tehnologija Imprint omogućuje robotu da nauči, mapira i da se prilagodi domu, određujući najbolji način čišćenja.

A koje su njegove glavne prednosti?

  • Čisti za vama i za sobom - automatski prazni spremnik u vrećicu za jednokratnu upotrebu, u koju stane 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka, pa tjednima ne morate razmišljati o usisavanju.
  • Tehnologija PerfectEdge i posebno dizajnirane četke - pronalazi skrivenu prašinu zbog dizajna maksimiziranih rubova i specijalnim kutnim četkama doseže duboko u kutove. Roomba s9+ osigurava najučinkovitije čišćenje do sada zahvaljujući naprednom 3D senzoru, snažnom sustavu za čišćenje i tehnologiji PerfectEdge, koja ima 30 posto širu dvostruku gumenu četku i posebno dizajniranu četku za kutove. Svaka gumena četkica ima gumena gazišta koja su u stalnom kontaktu s različitim podnim površinama - od tvrdih podova do tepiha - prilagođavajući se tako kako bi se pokupilo sve od sitnih čestica, poput prašine i prljavštine, do kose i velikih krhotina. Posebno dizajnirana kutna četkica koristi pet kutnih ruku kako bi prikupila prljavštinu i krhotine duboko u kutovima i duž zidova, usmjeravajući je put robota koji je usisava.
  • Najdublje čišćenje dosad - Roomba s9+ ima moćan novi sustav čišćenja koji ima do 40 puta snažniju usisnu moć u odnosu na prethodne generacije usisavača Roomba. Prilikom usisavanja tepiha ili prostirke, Roomba s9+ koristi svoju tehnologiju Power Boost za automatsko povećanje usisne moći kako bi uvukla prljavštinu i nečistoće iz dubokih vlakana u tepih. Trostupanjski sustav čišćenja izvlači upletenu prljavštinu i dlake ljubimaca, gdje god bili skriveni.
  • Upoznaje, mapira i prilagođava se vašem domu - korištenjem napredne navigacijske tehnologije vSLAM robot prikuplja više od 230.400 podatkovnih točaka u sekundi, koje 1.3 GHz 4-jezgreni procesor koristi za stvaranje precizne mape vašeg doma. Funkcija Imprint Smart Mapping omogućuje da odredite koje će se sobe i kada čistiti. iRobotova patentirana navigacija iAdapt 3.0 s tehnologijom vSLAM pomaže Roombi s9+ da neometano i učinkovito pregledava dom prateći gdje je bio i gdje ga još treba očistiti. Novi napredni 3D senzor na Roombi s9+ stalno skenira ono što je ispred robota brzinom 25 puta u sekundi kako bi s9+ mogao ući duboko u kutove i učinkovito očistiti velika područja. Koristeći iRobotovu tehnologiju Imprint Smart Mapping, Roomba s9+ se upoznaje s tlocrtom kuće, pružajući potpunu kontrolu izbora soba i vremena čišćenja, i to zahvaljujući iRobot HOME App ili pritiskom na tipku CLEAN.
  • Antialergijski sustav - usisavači mogu ponekad vraćati prljav zrak u naš dom. Model s9+ omogućuje filtraciju cijelog sustava koja hvata 99 posto alergena peludi i gljivica jer Roomba s9+ ima prvi i jedini antialergeni sustav za robote koji zarobljava i zaključava pelud i plijesni, sprečavajući ih da pobjegnu iz njega ili njegove stanice za punjenje Clean Base. Roomba s9 uključuje filtar visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto alergena iz plijesni i prašine. Nakon što Roomba s9+ završi s čišćenjem vraća se uređaju za punjenje Clean Base kako bi se automatski ispraznila usisana prljavština u vrećicu za jednokratnu upotrebu, a prljavština i prašina ostavile na sigurnom mjestu.
  • Dinamični dvojac: Roomba usisava i zatim Braava jet pere - predstavljanjem Roombe s9+ i Braave jet m6, iRobot uvodi novu generaciju povezane kućne automatizacije s tehnologijom Imprint koja omogućava robotima da inteligentno komuniciraju jedni s drugima, radeći uzastopce kako bi obavili zadani posao. Korisnici mogu pokrenuti povezano čišćenje u aplikaciji iRobot HOME, pomoću koje imaju mogućnost odabrati određene sobe koje će čistiti ili čitav kat svog doma. Jednom kad Roomba s+ prestane s usisavanjem, Braava m6 napušta svoju bazu za punjenje i započinje s brisanjem. Kada je sve gotovo, korisnik prima obavijest o tome.

Više o modelu Roomba s9+ pogledajte ovdje.

Iskoristite fantastićnu ponudu za Crni petak ove godine i kupite Roomba s9+(s9558) po akcijskoj cijeni od 8.999 kn (redovna cijena je 10.999,00 Kn). Akcija traje od 27.11.2020. do 30.11.2020. ili do isteka zaliha.

Roomba s9+(s9558) dostupan je na iRobot Hrvatska trgovinama: Internet trgovini iRobot Hrvatska (trgovina radi 24 sata, dostava je brza i uz kupnju robota besplatna), iRobot kiosku u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu. Požurite jer količine su ograničene!

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s iRobotom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!