NEVIĐENI POPUSTI

Cyber Monday je tu! Ulovi najbolju ponudu

29.11.2019 u 06:32

Bionic
Reading

Groznica zvana 'crni petak' već danima trese šopingholičare, no danas je i službeno dan s najboljim popustima u godini, kad treba ugrabiti ono o čemu već mjesecima sanjate. Jedna od boljih ponuda zasigurno je ona za popularni robotski usisavač, koja će se sada naći na nevjerojatnom popustu

Ove godine, na 29. studeni, pada jedan od omiljenih dana svih šopingholičara diljem svijeta - crni petak, odnosno Black Friday - dan koji dolazi odmah nakon američkog Dana zahvalnosti i koji se obilježava kao dan kada počinju velika sniženja. Tim danom posebno su zaluđeni Amerikanci, osobito jer je kod njih taj Black Friday ima pravo značenje te riječi i trgovci doista sruše cijene, da se većina toga dobija za bagatelu.

Kolika je pomama, osobito u Americi, govore i svake godine podaci masovnih tučnjava iz najvećih shopping centara, kao i redovi koji se ispred pojedinog dućana stvaraju i po 24 sata prije, samo kako bi prvi ušli i uzeli ono najpovoljnije. Nije važno treba li vam pojedina stvar ili ne, ako je po minimalnoj cijeni, zvat će vas da ju kupite.

Svake godine Black Friday pada na drugi datum, odnosno računa se baš poput američkog Dana zahvalnosti ili Thanksgiving Dayja, što znači da se održava svakog četvrtog petka u mjesecu, a odmah nakon njega, u ponedjeljak, stiže i njegov 'nastavak' - Cyber Monday.

Black Friday groznica zatresla je odavno i Hrvatsku, a taj dan mnogi koriste i da kupe nove kućanske aparate koji su na 'izdisaju', ali i da si priušte novitete koji će im olakšati svakodnevicu. Jedna od svakako dobrih investicija zasigurno je robotski usisavač Roomba, čije modele odavno priželjkuju mnogi, a sada će im se zasigurno isplatiti.

Tako će se u posebnoj ponudi za ovaj Black Friday naći dva modela - Roomba 676, čija je redovna cijena 2499 kuna na sniženju iznosi 1.799 kuna, dok će model Roomba e5152 umjesto 3599 kuna koštati 2699 kuna. Ovi modeli moći će se za Black Friday kupiti ekskluzivno na stranici www.irobot.hr, ili u iRobot kiosku u Arena centru u Zagrebu ili City Centeru One u Splitu.

Roomba 676 dolazi iz 600 serije no sa znatnim poboljšanjima u odnosu na ostale modele, a osim što joj je ugrađena litij-ionska baterija koja se koristi u naprednoj 900 seriji, njome se može upravljati iRobot HOME aplikacijom. Zahvaljujući kombinaciji ugrađenog WiFi-ja i iRobot HOME aplikacije Roombu možete vremenski programirati za čišćenje bez obzira gdje se nalazili.

Prednost ovog usisavača je trostupanjski sustav čišćenja koji omogućuje kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i velikih čestica zahvaljujući rotirajućoj bočnoj četki, dvjema suprotnim rotirajućim četkama i vakuumskom usisavanju, a idealna je u borbi protiv prašine jer posjeduje koš za smeće s velikim kapacitetom.

Osim tog modela, na popustu će biti Roomba e5152 iz napredne e5 serije, koja donosi i novitete poput poboljšane AeroForce četkice, dugotrajnije baterije, poboljšanih filtera kao i perivi spremnik za što jednostavnije održavanje. Za razliku od Roombe 676, Roomba e5152 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50 posto više smeća, prašine i kose sa podova, a njegov trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja.

Za Black Friday ponudu iRobot je snizio cijenu Roombe 676 sa 2499,00 kn na samo 1799,00 kn, što donosi odličnu uštedu od 700 kn prilikom kupnje u ovoj akciji. Roomba e5152 je snižena sa 3599,00 kn na 2699,00 kn, što predstavlja čak 900 kn uštede. Akcija traje od 29.11 do 2.12. zato požuri u shopping jer količine su ograničene!

Black Friday ponuda je dostupna ekskluzivno na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima: iRobot web trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u ARENA centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s iRobotom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.