CARMEN GIMENO

Vedre boje, veseli uzorci, tenisice... Da, sve to možete zajedno nositi i ako ste iznad 50

30.01.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Španjolska pedeset plus modna ikona Carmen Gimeno poznata je po svojim kreativnim modnim kombinacijama koje izgledaju fantastično bez obzira imate li 20 ili 50

Sjedokosa modna ikona nastavlja nizati svoja besprijekorna modna izdanja, a nebrojeno je puta dokazala da za sjajne stajlinge nije potrebno potrošiti puno novca.

Kreativna Španjolka pokazala je svoj istančan smisao za modu u dva ludo dobra stajlinga koji pouzdano skidaju godine.

Carmen je i ovoga puta modne znalce osvojila nevjerojatnim modnim kombinacijama s anti age efektom.

  • +16
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Instagramska zvijezda s puno je stila dokazala da su kaputi u vedrim nijansama uvijek sjajna ideja za podizanje raspoloženja tijekom jesensko-zimskih mjeseci.

Španjolska modna senzacija iz Bilbaa majstorica je baš kad se radi o trendi kombinacijama koje uključuju tenisice i s vremenom je stvorila zavidnu kombinaciju, a sad ju je obogatila tenisicama Samba, modelom koji već neko vrijeme ne silazi s ljestvica popularnosti.

Pedeset plus modna ikona zadivila je i ovoga puta vješto spojivši crvenu jaknu s cool suknjom na točkice i trendi tenisicama Sambama njemačkog Adidasa u svevremenskoj bijeloj nijansi, a obožavaju ih i zaljubljenice u modu poput Hailey Bieber, Kaie Gerber, Kendall Jenner...

Ništa manje uspješan nije bio ni njezin drugi stajling - efektan kaput klasičnog kroja i kraljevski plave boje te s crno-bijelom suknjom i, dakako, svestranim crnim modelom Samba, za kojim vlada neviđeni hype, a sjajno se sljubljuje sa svime što imate u garderobi.