PONOSNO POKAZUJE

Vedrana Linardić ukrasila se seksi tetovažom

12.06.2013 u 12:33

Vedrana Linardić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jedna od najljepših hrvatica, manekenka Vedrana Linardić, otkrila je tetovaže na ovogodišnjem Umaginationu. Dvije Vedranine tetovaže na nozi te predjelu vrata plijenile su pozornost brojnih posjetitelja

'Imam dvije tetovaže i nikada nisam požalila što sam ih napravila. Više sam ljubitelj decentnijih i jednostavnijih tetovaža i, kao takve, smatram da su lijep ukras tijelu. Kao i u svemu drugom, treba imati mjeru i ne pretjerivati, i svakako preporučam svima koji se planiraju tetovirati da dobro promisle što će staviti jer ih nije tako lako skinuti', izjavila je prelijepa Vedrana Linardić.

Survivor Radovan Stošić otkrio je svoju tetovažu na torzu koja je napisana na latinskom jeziku i posvećena je njegovoj majci.

Posjetitelji su imali priliku uživati u vrhunskoj glazbi Laidback Lukea, Martina Solveiga, Dimitri Vegasa i Like Mikea te u glazbeno – scenskom njemačkom programu Envy My Music. Tri je dana Umag bio glazbenim centrom regije, a posjetitelji su plijenili pažnju raznim i odjevnim kombinacijama.