NETIPIČAN ODABIR

Većina kraljevske obitelji obožava ove sunčane naočale, no ne i princeza: Njezin odabir je prezabavan

22.05.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Kultne sunčane naočale poznatog brenda Ray-Ban odavno su osvojile naklonost britanske kraljevske obitelji, no ne i 67-godišnje princeze Anne koja itekako prati aktualne trendove u svijetu modnih dodataka

Nakon vjenčanja nećaka, princa Harryja i Meghan Markle, 67- godišnja princeza Anna svojom pojavom uveličala je događanje Chelsea Flower Show noseći kaput kremaste nijanse i smeđe cipele u špic, no javnost je najviše zaintrigirao njezin netipičan odabir sunčanih naočala.

  • +3
Princeza Anna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznato je da su članovi britanske kraljevske obitelji veliki obožavatelji klasičnih sunčanih naočala s potpisom brenda Ray-Ban, poput nove pridošlice Meghan Markle koja se s istima vozila na probu vjenčanja.

No modnu naviku članova kraljevske obitelji, princeza Anna odlučila je potpuno odbaciti odlučivši se za sunčane naočale sportskog izgleda, djelo njemačkog brenda Adidas.

Sunčane naočale koje stižu s crvenim polariziranim lećama kakve su se mogle ugledati na 67- godišnjoj princezi možda su izgledom odskakale od njezine najnovije odjevne kombinacije, no njihovim odabirom dokazala je da itekako prati trendove.

Uz minijaturne sunčane naočale koje mnogi posprdno nazivaju 'Matrix' referirajući se na likove iz kultne filmske trilogije, modeli sportskog izgleda smatraju se jednim od najvećih proljetnih trendova.

U aktualnim kolekcijama ponosno su ih istaknule britanska dizajnerica Stella McCartney i ikona stila Rihanna koja posljednjih sezona niže modne uspjehe zahvaljujući suradnji s brendom Puma.

  • +6
Sunčane naočale na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia