BAR RAFAELI OTKRIVA:

Već se zna kakvi će se badići nositi idućeg ljeta

19.08.2011 u 09:54

Bionic
Reading

Ako netko može učiniti da svaki mini bikini izgleda dobro, to je onda, svi znaju, izraelska ljepotica Bar Rafaeli. Za kupaće kostime Agua Bendita već je snimila superzavodljivu kampanju za – 2012. godinu

Ovo ljeto još nije završilo, a već se zna kakvi će se badići nositi iduće godine. Da će biti seksi i minijaturni, pokazala je Aqua Bendita, brand kupaćih kostima koji je za najnoviju reklamnu kampanju nepogrešivo izabrao Bar Rafaeli.

Da, osim što imaju lijepo tijelo, supermodeli moraju i razmišljati svojom glavom, govore nedavne izjave Bar Rafaeli za GQ magazin: 'Od samih početaka nisam olako shvaćala ovaj posao. Učila sam kako se to radi. Svaku sam svoju fotografiju pomno proučila. Kako izbaciti bedro da izgleda seksipilnije, koju nogu izravnati, koji nožni prst kako uviti', ispričala je Rafaeli.

Prugice, cik cak uzorci, sitni geometrijski oblici, čipka i resice krasit će sitni volančići i špagice krasit će minijaturne badiće idućeg ljeta, podosta šarene, uz ponajviše ljubičaste, boje ciklame, tamnoplave, zlatnosmeđe i neonski zelene boje.