IT KOMAD S POTPISOM BALENCIAGE

Vanna vješto pospajala sve trendove ove sezone i stajling zaokružila torbicom kojoj nije odoljela ni Dua Lipa

09.11.2022 u 17:54

Bionic
Reading

Na dodjeli godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge pojavila se i Ivana Vrdoljak Vanna, koja posljednjih mjeseci ne prestaje oduševljavati svojim mladolikim izgledom, ali i odličnim odjevnim kombinacijama, a niz je nastavila i sada

Još je jednom Ivana Vrdoljak Vanna odlučila zaigrati na sigurnu kartu i u prvi plan staviti svoj glavni adut - dobro izdefinirane noge. Poznata pjevačica pojavila se na dodjeli godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge i ni ovoga puta nije prošla nezamijećeno.

Baš kao što posljednjih mjeseci oduševljava svojim modnim izborom, Vanna je nastavila niz, vješto kombinirajući najveće trendove ove sezone, spajajući ih u dobitnu kombinaciju.

  • +14
Dodjela godišnje nagrade Nova ploča Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Preko sivkaste haljine s uzorkom, koja je sezala malo iznad koljena, Vanna je odjenula crni kaput s neobičnim detaljim po cijeloj dužini, a uz njega su se odlično uklopile i čizme koje su ove jeseni apsolutni must have.

Riječ je o visokom modelu čizmi kaubojki koje su zahvaljujući sarama dodatno istaknule Vannine dobro izdefinirane noge. Ono što ne prolazi ispod radara, i skupocjena je torbica koju je pjevačica odabrala, a riječ je o adutu modne kuće Balenciaga, za kojom već mjesecima luduju svjetske trendsetterice.

Torbicu imena La Cagole, ali u mini verziji, Vanna je prebacila preko grudi, vješto je uklopivši u cjelokupni stajling. Među poznatim ljubiteljicama ove torbe nalazi se it djevojka Bella Hadid, zvijezda serije ‘Euphoria’ Alexa Demie, koja je u ormar pospremila srebrnu verziju ovog vrućeg dodatka, američka glumica Julia Fox, ali i Dua Lipa.