DOBAR IZBOR

Uzela je stvar u svoje ruke, a rezultat je fantastičan: Lana Jurčević pohvalila se novom, kraćom frizurom

21.01.2022 u 17:11

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević u novu godinu odlučila je započeti s novim, svježim i vrlo chic izgledom. Duge smeđe pramenove odlučila je znatno skratiti, a izbor je pao na najtrendi frizuru ove godine, bob oštrih, jasno definiranih vrhova

Kad je riječ o frizurama, Lana Jurčević uglavnom igra na sigurno i bira klasične frizure koje sjajno pristaju crtama njezinog lica. No, sada je svoju prepoznatljivu smeđu, dugu kosu malo osvježila te se pohvalila novim izgledom. Naime, nakon što je uzela kraću stanku od društvenih mreža, Lana je brojne obožavatelje na Instagramu počastila zanimljivim video uratkom.

S novom godinom često dolaze i nove odluke, a Lana je odučila uzeti stvari u svoje ruke te se sama ošišala, a rezultat je bio fantastičan. Ravnu i srednje dugu kosu skratila je za nekoliko centimetara te izgled osvježila bob, jednom od najpopularnijih frizura ove sezone. Štoviše, Lana je kosu ošišala do brade, u potpuno ravnoj liniji te tako dobola najtrendi inačicu boba, onaj s oštrim, jasno definiranim vrhovima.

Uz objavljeni video napisala je: 'Nova godina. Nova ja. 3 tjedna bez instagrama nosi svoje.' Fanovi su njezinom promjenom izgledom ostali oduševljeni, te su joj to dali do znanja u komentarima. 'Predivno i prirodno lijepa', 'Ajme super ti je', 'Kaaaako ti dobro stoji!!!!!', 'Top ti stoji', ' Ljepotica', 'Frizura je fantastična', bili su samo neki od brojnih koji su preplavili njezin Instagram.

  • +5
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL