svestrana izvođačica

Lana Jurčević: 'Mene danas ne određuje je l' ja imam 55 ili 75 kila'

20.01.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica kao velika zaljubljenica u ples svoje je umijeće na plesnom podiju pookazala u 2. sezoni showa 'Ples sa zvijezdama' 2007. godine doguravši do finala. Svojedobno je u Londonu pohađala tečajeve plesa, a 2010. je otvorila je svoju plesnu školu La' Studio by Lana Jurčević. Ples je nešto u čemu uživa i što je čini sretnom

'Imam osjećaj da sam se vratila u neke najljepše periode s početka karijere, dobro, malo kasnije, ali nekako smo kroz ovu pandemiju malo svi zaboravili na te neke stvari lijepe stvari koje nam dižu rasploženje', izjavila je Lana Jurčević za In Magazin Nove TV.

Pjevačica i poduzetnica je nedavno gostovala na plesnom-fitness eventu ondje je plesačima podijelila svoju priču o plesu i samopouzdanju. 'Jesam li ja imala ovo samopuzdanje prije pa ni 5 godina ni 10 ni 15 takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i samodokazivanja, puno je tu nekih faktora', rekla je.

Ples joj nije dovoljan, tu je i cijeli niz drugih faktora. 'Mene danas ne određuje je l' ja imam 55 ili 75 kila, je l' imam ono prišta na sred čela, tak mi je svejedno što tko misli bitno da sam ja dobro sa sobom', poručila je Lana.