ROBBIE WILLIAMS:

'Uz suprugu sam imao sve simptome trudnoće'

10.09.2012 u 17:42

Bionic
Reading

Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field broje zadnje dane do dolaska na svijet njihove prve djevojčice. Dok je slatko iščekivanje na vrhuncu, Britanac je ispričao kako je početak trudnoće doživljavao jednako intenzivno kao i njegova supruga. Robbie tvrdi da je osjećao sve simptome o kojima trudnice pričaju

'U prvom tromjesečju sam se udebljao. Nije li to nevjerojatno? Ayda je jela za dvoje, ali sam kilograme dobio ja. Vjerojatno je riječ o empatiji. Čitao sam o tome i vidio da postoji mogućnost da muškarci u trudnoći imaju jednake simptome kao i njihove žene', ispričao je pjevač i dodao da je također osjećao mučninu i bolove u leđima.

Robbie je jako uzbuđen zbog širenja obitelji.

'Trenutačno sam jako preplašen, ali jedva čekam uspostaviti kontakt s kćeri, jedva je čekam voljeti', nježno je rekao umjetnik.

Iako je sretno oženjen, kaže da se supruga sada prema njemu ponaša drukčije nego na početku braka. 'Prije je uvijek hvalila moj način odijevanja, sada me kritizira i traži da se preodjenem. Prva godina braka je divna i krasna. Patnja dolazi kasnije', kaže Robbie.