NAGRADNJAČA

Uz Reflexa® čarape, zaboravite na hladna stopala

19.06.2012 u 13:41

Bionic
Reading

Zbog stresnog tempa, ali i sjedećeg načina života, danas su u svim generacijama sve učestaliji problemi s hladnim stopalima, lošom cirkulacijom, povećanim rizikom od nastanka dijabetesa, kao i samim dijabetesom. Problemi sa stopalima javljaju se u svim vremenskim razdobljima, a osobito početkom ljeta, zbog varijacija temperature, naša su stopala posebno izložena i podložna vanjskim utjecajima.

Iako medicinske čarape pretežno koriste oni koji imaju problema sa zdravljem, posebice dijabetičari, nošenje medicinskih čarapa se sve više preporučuje te prakticira i preventivno nošenje takvih čarapa. Nošenje čarapa mogu olakšati i spriječiti mnoge tegobe te se preporučuju: rekreativnim i profesionalnim sportašima, trudnicama, ljudima koji često putuju, kao izvrsna nadopuna kvalitetnoj radnoj obući…

Reflexa® čarape su jedne od najnaprednijih medicinskih čarapa trenutno dostupnih na svjetskom tržištu. Razvili su ih vrhunski američki stručnjaci u podijatriji za oboljele od dijabetesa, kombinirajući vlastito višegodišnje iskustvo u liječenju oboljenja stopala te vrhunsku tehnologiju.

Reflexa® čarape su napravljene pomoću vrhunske tehnologije i posebno razvijenih materijala, kao što su Celliant™ i Aegis™. Celliant™ su specifična vlakna - mikroskopske čestice utkane u čarape koje vraćaju kinetičku energiju u organizam. Postojne brojne studije koje su dokazale da Celliant pomaže u cijeljenju rana, smanjuje bol, povećava protok krvi i regulira tjelesnu temperaturu u cijelom organizmu. Aegis™ predstavlja tehnologiju koja deaktivira mikroorganizme koji dolaze u doticaj sa čarapom i na taj način sprječava neugodne mirise.

Za Hrvatsko tržište odabrana su četiri modela razvijena za specifične potrebe korisnika:

Reflexa® Diabetic (149,00 kn) pojačava cirkulaciju krvi u stopalima, što smanjuje bolove u nogama i potiče zacjeljivanje rana koje se pojavljuju zbog nastanka dijabetičkog stopala.

Reflexa® Active (139,00 kn) će biti od velike koristi rekreativnim ili profesionalnim sportašima. Naime, povećava sportske performanse, pomaže pri zacijeljenu ozljeda, osigurava toplinu.

Reflexa® Travel (199,00 kn) pomaže onima koji provode puno vremena na putovanjima - sprečava rizik od venske tromboze, posebice prilikom učestalih letova zrakoplovom.

Reflexa® Wellness (169,00 kn) pomaže u opuštanju organizma u stresnoj svakodnevici te potiče cirkulaciju prilikom dužeg uredskog sjedenja.

Više o Reflexa čarapama možete pronaći na službenim stranicama Reflexe

A tportal.hr je pripremio dva paketa Reflexa čarape modela Active.

Nagradu su osvojili:

Nevenka Ratković
Denis Oužecki

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.