SEKSUALNA ŽELJA

Uz ovo ćete rasplamsati vatru u spavaćoj sobi

06.03.2014 u 08:27

Bionic
Reading

Nemojte prerano odustati od svog seksualnog života. Postoje savjeti koji vam mogu pomoći u jačanju libida

Ne možete se baš pohvaliti uzbudljivim seksualnim životom? Niste jedini! Sve više parova u dugim vezama žali se na nedostatak seksualne želje. Ako ipak želite promijeniti stvari nabolje, evo nekoliko stručnih savjeta.

Isplanirajte seks
Ne zvuči nimalo seksi, ali pametno je seks planirati. Kako biste seks koji ste stavili u rokovnik ipak učinili spontanim, pronađite neka neobična doba dana, primjerice ujutro kad djecu odvedete u vrtić. Tako će isplanirani seks na brzinu prije posla postati sjajan početak dana.

Povjerite partneru svoje fantazije
Otkrivanje međusobnih želja i fantazija doista može uzbuditi. Naime, ljudi su skloni, kao u mnogim stvarima, tako i u seksu zapeti u dosadnu rutinu, stoga je ponekad treba odati partneru svoje skrivene želje i njihovim ostvarivanjem razbiti monotoniju.

(Pre)Uredite spavaću sobu

Malim detaljima pretvorite spavaću sobu u mjesto strasti. Soba će postati više seksi dodate li finu posteljinu, postavite zrcalo u jedan ugao sobe, prigušite svjetlo i upalite svijeće.

Podijelite kućanske poslove
Pomoć ženi u kućanskim poslovima može znatno povećati učestalost seksa. Naime, žene nisu raspoložene za seks ako im se po glavi motaju obveze poput glačanja, prljavog posuđa i čišćenja. Stoga je pomoć u kućanskim poslovima uvijek dobrodošla, a nerijetko može završiti i odličnim rezultatom.

Seks bez seksa
Postoje načini da budete intimni a da ne vodite ljubav. Dodirujte se, razmjenjujte seksi poruke, legnite u krevet i samo masturbirajte. Tako ćete zajedno ublažiti napetost, provesti vrijeme zajedno i dobro se zabaviti.

Sekstanje(sexting)
Seksi SMS-ovi nisu samo za ljubavnike u preljubu i nema ničeg lošeg u tome da svom mužu pošaljete vruću poruku mobitelom ili e-mailom. To će vas podsjetiti da niste samo partneri u poslu podizanja djece, nego i ljubavnici koje dijele nešto posebno.