UDOBAN ODABIR

Uz njih je svaki stajling više cool: Ovim sandalama u duhu 90-ih definitivno nije odzvonilo

05.04.2022 u 15:40

Bionic
Reading

Proljeće je tu i temperature konačno rastu. Savršeno vrijeme za upoznavanje s novim trendovima po pitanju sandala. Baš kao proteklih godina, čizme glomaznoga izgleda u toplim mjesecima zamijenit će sandale jednakih karakteristika, a koje stajlinzima daruju podjednako kul izgled bez žrtvovanja udobnosti

Iako su cipele s visokom potpeticom ponovno postale poželjnima, a platforme u duhu 70-ih vratile u velikom stilu, tople mjesece i ove godine obilježit će različiti modeli udobnih sandala glomaznog izgleda kakvima modne ovisnice ne mogu odoljeti.

  • +5
Glomazne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bilo da je riječ o modelima s podstavljenim remenčićima, debelim potplatom ili verzijama s platforma petom, glomazne sandale svakodnevnim stajlnzima daruju kul svježinu. Kultni brendovi poput Gia Borghinija i Simona Millera predvodnici su ovog trenda sandala, koji su odavno usvojili high street divovi.

Glomazne sandale, kao nijedna druga obuća, odišu modnom vibrom 90-ih, a modne ovisnice obožavaju ju naglasiti kombinaciji u znaku odjevnih komada vintage izgleda.