NAJBOLJA VERZIJA TEBE

Uz naše savjete naučit ćete uživati u sebi i soliranju!

08.11.2019 u 13:59

Bionic
Reading

Do jučer ste bili uvjereni da ćete vi i vaša polovica živjeti zajedno zauvijek u vječnoj sreći? Ne brinite, premda nam se ponekad svima čini da je ovaj svijet skrojen po mjeri zaljubljenih parova, tome ne mora biti tako. Donosimo vam nekoliko efikasnih savjeta uz koje ćete vrlo brzo shvatiti da biti sam ne mora biti loša stvar. Dapače

Biti solo nikako ne mora značiti da bi vaš život trebao biti tužan, prazan niti ispunjen nostalgijom za nekim minulim vremenima. Umjesto okretanja prošlosti, okrenite se sebi. Uživajte u činjenici što konačno ne morate misliti ni na koga drugoga doli sebe samoga i bez srama si priuštite sve što želite. Život je jedan, iskoristite ga do kraja.

Donesite odluku koja će promijeniti svijet iz temelja. Uvedite u svoj plan i program singles day. Tko kaže da to ne može biti svetkovina koju ne možete slaviti kad god vam se to prohtje? Cilj singles daya je ipak staviti sebe u centar pažnje. Svi to zaslužujemo s vremena na vrijeme.

Pogledajte film koji nema ama baš nikakve veze s ljubavi

Uzmite si malu pauzu od svijeta. Zavucite se pod deku, opskrbite se svojim omiljenim nezdravim grickalicama u tonama i bez srama profućkajte dan na filmski maraton.

Tko zna, možda vam se može priključiti čak i netko tko vas romantično nimalo ne zanima. Stari frend s kojim se dugo niste čuli, a odnos vam je bio vrijedan ulaganja sve dok tu osobu iz vašeg života nisu istisnule neke druge obaveze.

Interneti su prepuni filmskih i televizijskih mogućnosti i naslova. Da, Titanic je okej, ali bi vam u ovom trenutku neki Tarantino mogao sjesti mnogo bolje.

Prodajte kramu koju vam je poklonio bivši

Svi mi u svojim kolekcijama držimo one komade nakita koji su u našim ladicama završili kao raznorazni pokloni za raznorazne prigode kojima sretni parovi obilježavaju specijalne dane. Prodajte te naušnice. Budimo realni, ionako ih više neće baš nositi, a posjedujete neaktivni kapital.

Mogućnosti su nebrojene. Okrenite se nekom online oglasniku, zaputite se u najbližu zlatarnu ili na internetu potražite neku specijaliziranu stranicu na kojoj se preprodaju isključivo komadi koji su nekome ostali kao neugodni podsjetnici na propale veze. Zaručnički prsteni su na takvim mjestima osobito vruća roba, čujemo.

Uplatite si onaj skupi spa tretman koji škicate već vjekovima

Spa tretmani postaju vrlo omiljeni način relaksacije. Nude ih svi, barem oni koji drže do sebe. Cijene i ponude, doduše, variraju, ali uvjereni smo da ste zaslužili najbolje. Osim toga, budući da idete sami doista si možete priuštiti najprestižniju destinaciju.

Dopustite nekome da vas dobro izmasira bez da uslugu morate vratiti. Zaputite se u saunu i iscijedite iz sebe sve toksine. Iskoristite hotelski bazen. Počastite se finom večerom i još boljom čašom vina. Radite što hoćete, uostalom. Nikome ne polažete račune. Za one koji više cijene intimu doma, tu su setovi kozmetike, mirisni štapići i svijeće koji će svaku kupaonicu pretvoriti u SPA oazu.

douglas Izvor: Promo fotografije / Autor: promo fotografija

Počastite se jer ste to zaslužili

Proslavite ostatak svog života poklonom samo za sebe. A postoji li bolji način od novog mirisa ili dobre kozmetike? Srećom, u Douglasu su prepoznali pravi trenutak. Tijekom čitavog tjedna slave upravo solo igrače i solo igračice.

Počastite se kozmetikom legendarnog YouTubera i kozmetičkog mogula Jeffreeja Stara koji svojim kolekcijama redovito oduševljava zaljubljenike u dobar make up. A kad ste već tamo ugrabite Too Facedov set Another Year of Great Sex i budite spremni za vruće noći koje stižu.

  • +6
douglas Izvor: Promo fotografije / Autor: promo fotografija

Javite se svojoj tajnoj simpatiji

Da, okej. Pričamo o tome kako je kul i važno biti sam. Uz dosadašnje smo se savjete oporavili, istražili svoju slobodu i osnažili se kao pojedinci. Možda smo spremni za novi korak. Javiti se onom zgodnom momku ili slatkoj djevojci koju krišom gledate svako jutro u pekari dok čekate u redu za svoj sendvič.