ŽANAMARI LALIĆ:

Uz ljubav svog života mogla bih živjeti i na Marsu

26.11.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Uoči promocije novog singla 'Napola', za koji je sama napisala tekst, Žanamari Lalić otkriva da je nakon prekida spremna za novu ljubav

Nakon dvije i pol godine provedene u ljubavi s gitaristom svog benda, Petrom Vidakovićem, Žanamari je opet solo, a ako se ljubav ponovo ukaže, ta je lijepa pjevačica spremna za nju napraviti sve, piše Večernji list.

'Mogu se zamisliti u svojoj kući na moru, gdje sam odrasla, ali uz ljubav svog života mogla bih živjeti i na Marsu. Uvijek ću vjerovati u ljubav i njezinu snagu. Kad voliš, svijet je lijep i sve ti čini zadovoljstvo, pa čak i zemljoradnja', kazala je Žanamari za Večernji list.

Vjenčani list nije joj osobito važan papir u životu, ali jedini razlog zbog kojeg je pomalo privlači ideja vjenčanja jest prilika da odjene 'najglamurozniju crnu haljinu, a idealan pir bio bi kad bi na njemu svirali Alice in Chains'.

Premda više nije u vezi s Petrom, njihov poslovni odnos i dalje je dobar pa on i dalje svira u njezinom bendu. S javnošću nije željela podijeliti razloge prekida: 'Nije moja ljubav, a ni njezin kraj nešto što ću dijeliti s cijelom Hrvatskom. Moje emocije i moja ljubav riznica su koju otvaram samo najbližima.'