SAVRŠENA DEKORACIJA

Ana Gruica Uglešić pokazala blagdanski ugođaj u svom domu

29.11.2019 u 21:14

Bionic
Reading

Mnogima je najdraži dio predbožićnog vremena upravo ukrašavanje domova prigodnim dekoracijama. Lampice, kuglice i ostali ukrasi samo su neki od jasnih znakova da je Božić stiže. Ana Gruica Uglešić ponosna je kako je sama osmislila

U predblagdanskom dobu godine čini se kao da apsolutno svi uživaju u blještavilu koje dopire sa svih strana, božićni ugođaj polako se uvlači i u domove poznatih koji ne mogu odoljeti da se ne pohvale svojim umijećem za dekoriranje i na društvenim mrežama. Jedna od njih je i Ana Gruica Uglešić.

Glumica, koja je ljetos postala i licencirana instruktorica joge, pazi na detalje pa je i adventski vijenac uskladila s interijerom. Kako je objasnila u Instagram storyju, izradila ga je sama i jako je ponosna zbog toga. Božić kao blagdan u njezinom životu ima posebno značenje i zbog toga što se u to vrijeme prije dvije godine uselila u dom psihijatra Borana Uglešića.

Ana Gruica i njezin suprug ovog ljeta su proslavili prvu godišnjicu braka, a nedavno su obznanili kako će svoju ljubav potvrditi još jednom kako bi na velikoj fešti okupili širu obitelj i prijatelje. Splićanka je izjavila da su spremni za veliko crkveno vjenčanje.