DANIELA MARASOVIĆ KRSTULOVIĆ

Uvijek pažljivo dotjerana: Bivša prva dama Splita zablistala u efektnom kombinezonu

28.07.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Iako se od titule prve dame Splita oprostila 2021. godine, liječnica Daniela Marasović Krstulović ostala je jednom od najbolje odjevenih supruga gradonačelnika, što je ovoga tjedna imala priliku potvrditi u noćnom izlasku

Poput brojnih Splićana, premijeru dramske predstave ‘LizistRAT’ u sklopu 68. izdanja splitskog ljeta nije želio propustiti ni bivši gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara, u Meštrovićevom Kašteletu pojavivši se u društvu supruge Daniele.

Tijekom gradonačelničkog mandata supruga, ova samozatajna liječnica iz Splita plijenila je pozornost svojim besprijekornim stajlinzima, nerijetko stvorenim haljinama s potpisom brenda Self-Portrait, čija je velika obožavateljica.

Od efektnih haljina bivša prva dama Splita odlučila je napraviti odmak, na premijeri predstave zablistavši u kombinezonu crvene boje.

S detaljem čipke na ramenima, pojasom oko struka i velikim patentnim zatvaračem po sredini kreacije, svoj upečatljiv odabir kombinezona stlizirala je srebrnom torbicom na rame uz jednostavne sandale u nijansi nude.

  • +5
Daniela Marasović Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL